Kuva: Shutterstock

Olisiko jo aika tehdä suuria elämänmuutoksia? Katso, pätevätkö hälytysmerkit omalla kohdallasi

31.08.2018 14:15 - Emmi Moilanen

Eräs suurimmista hälytysmerkeistä on se, että pakoilet tylsää arkeasi esimerkiksi elokuvien tai juhlimisen pariin.

Kohtaamme aina silloin tällöin elämässämme vaiheita, jolloin muutokset tuntuvat olevan tarpeen. Kyseessä voi olla työpaikan vaihtaminen, uuden harrastuksen aloittaminen tai uusien ystävien hankkiminen. Emme aina kuitenkaan huomaa, että elämänmuutokset toisivat kaivattua piristystä arkeen, vaan jääme vellomaan tylsyyden ja turhautuneisuuden tunteisiin.

Katso alta Thought Catalog -sivuston kokoama lista merkeistä, jotka paljastavat, että saatat olla elämänmuutoksen tarpeessa.

Kuulostavatko nämä tutuilta?

1. Sinun on koko ajan vaikeampi saada itsestäsi parasta irti ja olo tuntuu ahdistuneelta sekä uupuneelta, kun ajattelet päivän tulevia haasteita.

2. Ihmissuhteet elämässäsi kuluttavat enemmän energiaa kuin antavat sitä. Jos uhraat merkittävästi aikaasi muiden hyvinvoinnin takia, olisi hyvä tehdä muutos ja alkaa kiinnittää enemmän huomiota terveelliseen itsekkyyteen sekä omiin tarpeisiin.

3. Käytät jokaisen tilaisuuden hyväksi paeta arkea ja ankeaa todellisuutta. Pakokeinoja voivat olla esimerkiksi televisiosarjojen ahmiminen maratonina, syventyminen kirjoihin, vaikka sinulla olisi muita velvollisuuksia hoidettavana tai alkoholin runsas kulutus ja juhliminen.

4. Pelkäät suurien elämänmuutoksien tekemistä. Usein kuitenkin sanotaan, etteivät unelmat ole riittävän suuria, ellei ne pelota hieman.

Lue myös: Eikö töihin lähteminen huvita? 5 täsmävinkkiä motivaation uudelleen löytämiseksi

Lue myös: Rauhoittava hengitystekniikka takaa nopean nukahtamisen – kokeile jo tänään

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat