Kuva: Shutterstock

Kannattiko pika-avioituminen? Ihmiset paljastavat salamarakkautensa seuraukset

23.01.2019 18:15 - Emmi Moilanen

Ensisilmäyksellä rakastuminen voi johtaa siihen, että häitä vietetään vain muutaman kuukauden tuntemisen jälkeen.

Uutisoimme aiemmin parisuhdevinkeistä, joita antoivat yli 30 vuotta naimisissa olleet henkilöt. Voit lukea artikkelin tästä.

Elite Daily -sivusto puolestaan kokosi yhteen ihmisten kokemuksia siitä, kannattaako pika-avioituminen ensisilmäyksellä tapahtuneen rakastumisen seurauksena. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Avioliittoa takana jo 14 vuotta

”Hyppäsimme aviomieheni kanssa ”tunnemme toisemme epämääräisesti” -tilanteesta ”seurustelemme virallisesti, suunnittelemme häitä ja yhteistä kotia” -elämäntilanteeseen hyvin nopeasti ja muutimme yhteen kuukaudessa. Menimme naimisiin päivänä, jolloin olimme seurustelleet yhden vuoden ja avioliittoa on nyt takana 14 vuotta. Kaikki on ollut ihanaa tähän saakka ja olemme hyvin onnellisia yhdessä.”

Naimisiin kymmenen kuukauden seurustelun jälkeen

"Menimme naimisiin kymmenen kuukauden seurustelun jälkeen. Olimme kuitenkin jutelleet netissä neljä kuukautta ennen seurustelua. Nyt olemme olleet naimisissa melkein yhdeksän vuotta, mutta emme ole enää nuoria. Tapasimme kun olin 35, olin käynyt aiemmin läpi avioeron ja tiesin, mitä etsin tulevalta kumppaniltani. Meillä on hyvä avioliitto ja olen todella tyytyväinen valintaamme."

Kaikki loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin

"Tapasin ensimmäisen aviomieheni juhlissa ja deittailimme kaksi viikkoa. Sitten mies kosi, vastasin myöntävästi ja menimme naimisiin kolme kuukautta myöhemmin. Tiesin, että asiat tapahtuivat todella nopeasti mutta olimme molemmat rakastuneita ja pidimme yhtä kuusi vuotta. Sitten kaikki päättyi yhtä nopeasti kuin alkoikin. Mies lähti reissuun ystäviensä kanssa ja kaikki oli vielä normaalisti, hän kertoi ikävöivänsä ja rakastavansa minua.

Kun hän palasi illalla kotiin, mies oli kuin eri ihminen. ”En halua olla kanssasi, en rakasta sinua, enkä halua olla enää naimisissa.” Toista naista ei ollut, hänellä ei ollut mielenterveysongelmia, ei mitään, eikä hän koskaan antanut järkevää selitystä. Viimeksi kun kuulin hänestä, hän oli vienyt jonkun toisen vaimon ja oli menossa naimisiin tämän kanssa.”

Ensimmäinen aviovuosi oli vaikein

”Menimme kihloihin kolmen kuukauden deittailun jälkeen, kun huomasin olevani raskaana. Naimisiin menimme kolme viikkoa sen jälkeen, kun poikamme oli syntynyt. Juhlimme kymmenettä hääpäiväämme tänä vuonna. Ensimmäinen aviovuosi oli vaikein, opettelimme olemaan aviopuolisoita ja vanhempia. Se oli stressaavaa aikaa meille molemmille.”

Lue myös: Kuinka avioliitto muuttaa parisuhdetta? Naimisissa olevat paljastavat

Lue myös: 6 fyysistä oiretta, jotka paljastavat hiipuvan rakkauden - olisitko arvannut?

Lue myös: Raskaana oleminen kielletty, tiukka pituusrajoitus... - Kaasot paljastavat kauhukokemuksensa häistä

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat