Kuva: Shutterstock

Kärsimättömimmät horoskooppimerkit paljastettiin – katso, ketkä ovat nopeimpia liikkeissään

06.04.2019 18:15 - Emmi Moilanen

Kauris ei siedä odottelua, kun taas oinasta turhauttaa se, jos hän ei saavuta heti sitä mitä haluaa.

Toiset meistä sietävät odottelua paremmin kuin toiset. On myös yksilöllistä, kuinka tarkkaan harkitsemme päätöksiämme tai kuinka yksityiskohtaisia suunnitelmia teemme unelmien saavuttamiseksi. Myös horoskooppimerkkimme voi paljastaa sen, kuinka nopeita olemme omissa liikkeissämme.

Voit katsoa alta Elite Daily -sivuston tekemän selvityksen siitä, mitkä horoskooppimerkit ovat kaikista malttamattomampia luonteita.

Oinas (21.3.-19.4.)

”Kun haluan jotakin, haluan sen nyt.”

Oinas on hyvin päättäväinen luonne ja inspiraation osuessa kohdalle hän tarttuu toimeen heti. Kun kyseisen merkin edustajat todella tahtovat jotakin, he taistelevat kynsin hampain unelmiensa saavuttamiseksi. Kärsimättömyytensä ansiosta kunnianhimoinen oinas hehkuukin usein kilpailuhenkistä energiaa, joka on erinomainen valttikortti työelämässä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

”Kärsivällisyyteni kokee kolauksen unelmia tavoitellessa.”

Vaaka kaipaa elämäänsä tasapainoa ja harmoniaa. Jotta elämä ei kuitenkaan kävisi liian tasapaksuksi, vaa’asta löytyy myös kunnianhimoinen ja äkkipikaisuuteen taipuvainen puoli. Merkin edustajat ovat ajoittain myös melkoisia haaveilijoita, ja uuden tavoitteen juolahtaessa mieleen vaaka haluaisi hypätä suin päin kohti lopputulosta – ja unohtaa tyypillisen harkintakykynsä hetkeksi.

Jousimies (22.11.-21.12.)

”En hidasta koskaan.”

Jousimies rakastaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, eikä malttaisi hidastaa vauhtiaan koskaan. Kun merkin edustajat keskittyvät johonkin, he tekevät sen täysillä, kunnes energiaa ei ole enää tippaakaan jäljellä. Jousimiehet kaipaavat jatkuvasti myös seikkailuja elämäänsä, jolloin esimerkiksi tulevan ulkomaan matkan odottaminen on heille yhtä piinaa.

Kauris (22.12.-19.1.)

”Inhoan odottelua.”

Kauris on tottunut pitämään langat omissa käsissään ja tunnollisuutensa takia merkin edustajat ajautuvat lähes aina vetovastuuseen projektissa kuin projektissa. Tästä syystä kauris onkin tottunut siihen, että kaikki sujuu hänen suunnittelemiensa aikataulujen mukaan, eikä oikein siedä sitä, että joku toinen lyö kapuloita rattaisiin. Muutoin hyvin maltillisen kauriin kärsimättömyys leimahtaa liekkeihin juuri niissä tilanteissa, kun hän joutuu odottelemaan muita.

Lue myös: Kukoistava rakkauselämä, muutoksen tuulia ja suuria tunteita - katso Voice.fi:n kuukauden horoskooppi!

Lue myös: Onko sinulla vaikeuksia saavuttaa tavoitteita? Kolme syytä jatkuvaan epäonnistumiseen

Lue myös: Etsitkö rakkautta? 5 tavoitetta, jotka sinun tulisi asettaa itsellesi ensin

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat