Kuva: Shutterstock

Mies paljasti kuuden vuoden jälkeen, mitä haluaisi muuttaa vaimossaan - sai naisen anelemaan apua

24.04.2019 20:15 - Katariina Auvinen

Nainen pohti sitä, onko hänellä oikeus olla suuttunut.

Jokainen haluaisi tuntea itsensä hyväksytyksi parisuhteessa. Eräs nainen kokee olevansa itsevarma, mutta hänen aviomiehensä sanat ovat jääneet kalvamaan häntä niin pahasti, ettei hän tiedä mitä tehdä. Nainen kysyi apua yhteisöpalvelu Redditistä

Hän on ollut naimisissa miehensä kanssa kuusi vuotta ja tietää, että hänen rintansa ovat pienehköt. Vaimo on sinut asian kanssa, mutta hänen miehensä ei. 

"Olemme olleet naimisissa kuusi vuotta ja tiedän, että minulla on pienehköt rinnat. Itse olen asian kanssa sinut, mutta mieheni on useammin kuin kerran ehdottanut minulle suurennusleikkausta. 

En haluaisi leikkausta tai käydä läpi sitä leikkauksen jälkeistä kipua. Minulla on yhtä pienet rinnat kuin silloin, kun tapasimme, en ymmärrä, miksi nyt hän ehdottaa asiaa. Onko minulla oikeus olla suuttunut asiasta? 

Olen yrittänyt kertoa hänelle, että minä olen tyytyväinen rintoihini juuri sellaisena kuin ne ovat, mutta hän ei usko. En halua tuntea itseäni epävarmaksi, mutta niin minusta on alkanut jo hieman tuntua." 

Naisen mukaan hänen miehensä on alkanut kaljuuntumaan, joka ei myöskään ole naiselle itselleen ongelma, mutta miehelle sen sijaan on. 

"Hän on alkanut puhumaan, että haluaisi siirrättää hiuksia itselleen, jottei kaljuuntuisi enää. Hän puhuu asiasta kuin vaihtokauppana niin, että jos minä menisin rintojen suurennusleikkaukseen niin hänkin vaihtoehtoisesti menisi siirtoleikkaukseen.

Hän mahdollisesti näyttäisi paremmalta hiuksien kanssa, mutta rakastan hänen ulkonäköään juuri sellaisena kuin hän on. "

Naisen mukaan asia on vaikuttanut parin seksielämäänkin, joka on kuihtunut epävarmuustekijöiden myötä. Ihmiset ovat olleet verrattain yksimielisiä asian kanssa. 

"Sinulla on todellakin oikeus olla pettynyt ja suuttunut miehellesi. Hänen pitäisi rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet." 

"Jätä se. Oletko kysynyt, miksi asia on hänelle vaikea nyt?" 

"Hänellä täytyy olla jonkinlainen ikäkriisi. On vain idioottimaista, että hän kohdistaa omat epävarmuustekijänsä vaimoonsa. Sinun tulisi keskustella hänen kanssaan todella vakavasti asiasta." 

Lue myös: Oscar-tähti Nicolas Cage haluaa mitätöidä avioliittonsa - vihkijän sanat voivat estää koko jutun

Lue myös: "Olimme tunteneet 23 päivää" - Naiset kertovat, miksi kiirehtivät kihloihin ja avioliittoon

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat