Kuva: Shutterstock

Mitä rakkauselämässäsi tapahtuu helmikuussa? Voice.fi:n kuukauden horoskooppi paljastaa

31.01.2020 16:45 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Nyt kurkistetaan helmikuuhun ja rakkauselämään.

Helmikuussa vaaleanpunaiset haaveet ja toiveet ihanista treffeistä heräävät, sillä ystävänpäivä tekee kovasti tuloaan. Ystävänpäivästä huolimatta suunnitelmat eivät aina mene nappiin, vaan romantiikan täyteinen aika saattaakin odottaa vasta loppukuusta.

Katso alta, miltä rakkauselämäsi näyttää helmikuussa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Syntymäpäiviään juhliva vesimies paistattelee huomion keskipisteenä, mutta tämän rinnalla on hyvä tehdä itsellesi selväksi se, millaisessa elämäntilanteessa olet juuri nyt; mitä sinulla on, mitä koet puuttuvan ja millaisia asioita toivot tapahtuvan lähitulevaisuudessasi?

Parisuhteessa olevan vesimiehen on hyvä käydä helmikuussa tämä keskustelu kumppaninsa kanssa ja tehdä ”välitsekkaus,” jotta olette kumpainenkin samalla sivulla toiveidenne ja halujenne kanssa. Sinkkuvesimies puolestaan hyötyy tilanteesta täydellisesti; deittaillessa voit jo ensitapaamisella tunnustella, miten uusi tuttavuus suhtautuu tulevaisuuden visioihisi. Nyt on oikea aika heittää verkot vesille!

Kalat (19.2.-20.3.)

Muiden horoskooppimerkkien edustajista poiketen kalat on suunnannut ajatuksensa tulevaisuuden sijasta menneisyyteen, jossa tunnet olevasi tavalla tai toisella jumissa. Parisuhteessa olevan mieleen on jostain syystä noussut menneet suhteet, sekä niiden ilot ja surut. Ota helmikuussa aikaa asioiden läpikäymiseen, sillä se on edellytys nykyisen suhteen onnellisuudelle sekä kasvulle. Mielen purkaminen myös kumppanille kannattaa.

Sinkkukalat on puolestaan vakuuttunut siitä, että tulee toistamaan menneisyyden ihmissuhdemokia yhä uudelleen tulevaisuudessakin. Näitä ajatuksia ei pidä lakaista maton alle, sillä ikäviäkin tunteita puimalla opit huimasti lisää itsestäsi. Tällä keinolla takaat myös sen, etteivät menneisyyden haamut paina uuden rakkauden osuessa kohdallesi.

Oinas (21.3.-19.4.)

Valmistaudu sosiaalisiin hetkiin ja aktiivisiin iltoihin, sillä helmikuu on osaltasi menevää aikaa. Huomaat odottavan jännityksen läikähtävän myös sydämessäsi ja ehkä jopa ensi kertaa aikoihin jaksat innostua treffeille lähtemisestä.

Niitä sinkkuoinaalle onkin luvassa, ja kaikki ylimääräinen energia kannattaa suunnata sosialisoitumiseen. Myös parisuhteessa olevan oinaan rakkauselämä kukoistaa, sillä sama jännittynyt energia ulottuu parisuhdearkeen saakka. Helmikuussa kannattaa rikkoa totuttuja rutiineja, sillä tämä tuo kaivattua, hieman erilaista kipinää välillenne.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härällä pyyhkii yleisesti ottaen hyvin. Olet melko tyytyväinen elämäntilanteeseesi ja töissäkin sujuu mukavasti. Uralla otetut edistysaskeleet ovat kuitenkin vaikuttaneet sosiaaliseen elämääsi, ja helmikuussa murehdit tavanomaista enemmän sitä, että olet laiminlyönyt niin ystävyys- kuin parisuhdettasikin.

Kiireinen arki näkyy myös sinkkuhärän elämässä, sillä aikaa rakkaudelle ei meinaa edes löytyä täydestä kalenteristasi. Syyllisyyden tuntoja helpottaa asioiden priorisointi. Helmikuussa kannattaa keskittyä hoitamaan vain pakolliset velvollisuudet ja muun energian voit nyt hyvillä mielin suunnata ystävillesi sekä rakkauselämääsi.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kaksonen tuntee perhosten liitelevän vatsassaan ja sinkkukaksonen saattaakin helmikuun aikana vetää puoleensa mitä erilaisempia tyyppejä. Tutustu rohkeasti uusiin ihmisiin ja anna mahdollisuus myös heille, jotka eivät ensinäkemältä ehkä vaikuta ”juuri sinun tyypeiltäsi.”

Parisuhteessa elävä saattaa kokea jännittyneen ja odottavan energian haitallisena, sillä pieni flirtti tuntuisi piristävän tasaista seurusteluarkea. Nyt onkin oikea aika suunnitella romanttisten treffi-iltojen lisäksi omaa laatuaikaa, jolloin saat keskittyä vain omaan hyvinvointiisi. Tasapaino ennen kaikkea!

Rapu (21.6.-22.7.)

Rapu pohtii helmikuussa ihmissuhteitaan kriittisesti, eikä myöskään rakkauselämä säästy näiltä epäilyksiltä. Sinusta tuntuu, että annat läheisillesi tällä hetkellä enemmän kuin saat. Sinkkuravun kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että tapailusuhde saattaa kuivua kasaan ja tiedostat yhä tarkemmin, millaista kumppania olet etsimässä.

Parisuhteessa olevan kannalta tämä voi merkitä pitkiä ja syvällisiä keskusteluja kumppanin kanssa, eikä tunteiden kirjolta vältytä. Vaikka helmikuu saattaa tuntua rakkausrintamalla rankalta, tämä kaikki palkitaan myöhemmin, sillä karikot lujittavat suhdetta entisestään – kunhan ette anna epäilykselle liikaa sijaa.

Kilpailut

Uusimmat