Kuva: Shutterstock

Horoskooppimerkit, jotka ilmaisevat tunteitaan rohkeimmin - löydätkö omasi listalta?

14.03.2020 16:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi vaaka on tunteikas tyyppi, jolla on taito saada myös läheisensä avautumaan rohkeasti tunteistaan.

Tunteista puhuminen ei aina ole helppoa ja joskus vaikeat tilanteet tekisi mieli lakaista kaikessa hiljaisuudessa vain maton alle. Bustle-sivusto kirjoittaa, että horoskooppimerkin perusteella voi tunnustella, kuinka hyvin tunteista puhuminen lopulta voikaan sujua.

Löydätkö listauksesta oman merkkisi?

Rapu (21.6.-22.7.)

Rapu tunnetaan horoskooppimerkeistä herkimpänä ja tunteikkaampana tyyppinä – etenkin läheistensä seurassa rapu laskee kovan ulkokuorensa mielellään, eikä pelkää puhua vaikeistakaan aiheista.

Joskus ravusta voikin tuntua siltä, että aihepiirit, joihin tunteet eivät ole liitoksissa juuri millään tavalla, ovat haasteellisia puheenaiheita. Useimmat ravut kykenevät rohkeasti myöntämään muille myös ne heikoimmat hetkensä, ja he pystyvätkin kääntämään avoimen keskusteluilmapiirin sekä haavoittuvuutensa voimavarakseen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Myös vaaka on horoskooppimerkeistä tunteikkaampien joukossa. Vaa’an sosiaaliset suhteet voivatkin yleensä erinomaisesti, sillä merkin edustajat pyrkivät läheisiään henkisesti niin lähelle kuin vain mahdollista.

Vaaka suhtautuu ihmissuhteisiinsa vilpittömästi ja he haluavatkin aina ymmärtää omien tunteidensa lisäksi myös sen, mistä muiden tuntemukset sekä ajatukset kumpuavat. Vaa’alla on taito saada myös ne ihmiset puhumaan tunteistaan, jotka normaalisti tuntevat sen hyvin hankalaksi.

Kalat (19.2.-20.3.)

Ei ole olemassa asiaa, josta kalat ei pystyisi puhumaan. Olipa mielenpäälläsi mitä tahansa kummallisuuksia, tämän merkin edustajat eivät pienestä hätkähdä. Kalat on tottunut puimaan asioita syvällisellä tasolla niin itsensä kuin läheistensäkin kanssa.

Merkin edustajat pyrkivät jatkuvasti voimistamaan yhteyttään omaan tunne-elämäänsä ja jakavat tätä taitoa mielellään eteenpäin myös lähipiirissään. Herkkyys ja tunteellisuus pääsevät esiin myös merkin edustajien loputtomalta tuntuvassa mielikuvituksessa, jota he hyödyntävät niin harrastuksissaan kuin työelämässäkin.

Lue myös: Psykologi varoittaa tunteiden patoamisesta - voi johtaa katumusta aiheuttavaan kierteeseen

Lue myös: Miten hemmottelet itseäsi maaliskuussa parhaiten? Voice.fi:n kuukauden horoskooppi paljastaa

Lue myös: Tuntuuko tunteista puhuminen vaikealta? Ota haltuun helpot vinkit, jotka parantavat parisuhdettasi

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat