Kuva: Shutterstock

Mitä kesäkuu ja juhannus tuovat elämääsi tullessaan? Voice.fi:n kesähoroskooppi kertoo

06.06.2020 09:15 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Nyt tarkastellaan, mitä alkukesä lupaa elämääsi.

Kesäkuussa starttaa lomakausi ja alkukesä on useiden horoskooppimerkkien kohdalla täynnä odottavaa tunnelmaa. Osa heistä saa myös mahdollisesti juhannusheilan itselleen, kun taas toiset keskittyvät rentoutumiseen sekä oman ajan ottamiseen.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Alkukesän lapsena kaksonen on täysin valmis alkavaan kesään, jota on odottanut tänä vuonna erityisen innolla. Valoisat illat ja lämpenevät säät ovat tuoneet merkin edustajiin pitkän kevään jälkeen uutta eloa.

Kaksonen tuntee lisääntyneen energian niin henkisessä kuin fyysisessäkin olotilassaan, ja alkukesä on mitä erinomaisinta aikaa tarttua liikunnallisiin harrastuksiin tai laittaa pitkään mielessä kypsyneet luovat projektit aluilleen. Voimakkaimmillaan kaksosen energia on juuri ennen juhannusta, ja loppukuusta huomaat itsekin päässeesi jo pitkälle siinä, mihin ikinä päätätkään nyt tarttua.

Rapu (21.6.-22.7.)

Pitkä, koronavirustilanteen aiheuttama poikkeuskevät sai ravun vetäytymään syvemmälle kuoreensa ja pohtimaan elämäntilannettaan ehkä tarkemmin kuin koskaan aiemmin. Merkin edustajat aloittavatkin kesänsä ”puhtaalta pöydältä” ja tietävät, mihin seuraavaksi ryhtyvät.

Kesäkuussa päämäärätietoisuus kannattaa ja kunnianhimoinen asenteesi näkyy myös ulospäin. Säteilet karismaa ja vedät puoleesi myös uusia tuttavuuksia, joiden merkitys saattaa tulevaisuudessa olla suurempi kuin ensiksi arvaatkaan. Erityisesti sinkkurapujen kohdalla tämä merkitsee vilkastuvaa rakkauselämää, ja juhannuksen tienoilla myös mahdollinen heila voi astella elämääsi.

Leijona (23.7.-22.8.)

Valosta ja lämmöstä nauttiva leijona tuntee kesän alussa harmikseen hieman pettymystä, sillä vallitsevat poikkeusolot ovat laittaneet myös lomasuunnitelmia uusiksi. Negatiiviseen mielialaan vellomaan jääminen on kuitenkin pahinta, mitä merkin edustajat voivat tehdä, sillä alkukesän energiat kantavat leijonan kohdalla juhannuksen yli ja pitkälle loppukesään saakka.

Kesäkuussa leijonan tulisi malttaa ottaa vielä hetken aikaa kaikki ilo irti arjesta kotona. Sisusta, remontoi tai päästä sisäinen viherpeukalosi valloilleen – kotona puuhastelu tuo mielentilaasi kaivattua seesteisyyttä, ja alkukesä on myös otollista aikaa pitkään roikkuneiden velvollisuuksien hoitamiseen pois alta.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt tuntee olonsa ristiriitaiseksi alkaneen kesän kynnyksellä. Toisaalta kevään poikkeusolojen aiheuttama kotoilu on tehnyt hyvää ja ladannut akkuja, mutta toisaalta kalenterin hiljalleen täyttyminen tuntuu myös ahdistavalta.

Vaikka kesäfestarit ja ulkomaan matkat ovat peruuntuneet, merkin edustajien ei kannata vetäytyä enää ylhäiseen yksinäisyyteensä. Kesäkuu on neitsyelle kukoistuksen aikaa, jos hän antaa sille vain mahdollisuuden. Hoida ystävyyssuhteitasi ja pidä yhteyttä perheeseen. Sinkkuneitsyt saattaa myös huomata sen, että potentiaalinen kesäheila on lähempänä kuin keväällä olisit osannut vielä kuvitellakaan.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaakaa turhauttaa, sillä aikaisempina vuosina kesän kalenteri on täyttynyt sopivassa suhteessa rennosta lomailusta ja aktiivisista kesämenoista sekä festareista. Poikkeuksellisen kevään jälkeen myös vaaka on joutunut laittamaan kesäsuunnitelmia uusiksi, joka loppujen lopuksi tekee hyvää – vaikka kesäkuun alussa harmitus olisikin yhä vallalla.

Merkin edustajat oppivatkin alkukesästä arvostamaan pysähtyneisyyttä ja sitä, että vapaa-aikaa ei tarvitse aikatauluttaa viimeistä minuuttia myöten juhlilla tai muilla riennoilla. Pysähtyneisyys saa myös luovuutesi kukkimaan uudella tavalla, josta kannattaa ottaa viimeistään kesäkuun lopussa kaikki ilo irti!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpioni ei pistä pahakseen tyhjentynyttä festari- ja juhlakalenteria. Rankan kevään jälkeen merkin edustajat tuntevat olevansa täynnä inspiraatiota ja luovuutta, jota he oikein odottavat pääsevänsä purkamaan ajan kanssa. Alkukesän valo ja lämpö saavat myös loppusyksyn lapsen innostumaan hiljalleen normalisoituvan arjen pienimmistäkin seikoista.

Piristystä arkeen tuo myös skorpionin kukoistava rakkauselämä. Niin parisuhteessa kuin sinkkunakin kesäkuu on merkin edustajille täydellistä aikaa ihmissuhteidensa hoitamiselle. Ota rakkauden täyteisestä alkukesästä ja juhannuksesta kaikki ilo irti, sillä sen voima kantaa pitkälle loppukesään saakka.

Kilpailut

Uusimmat