Kuva: Shutterstock

"Vaikein asia, jonka olen joutunut myöntämään kumppanilleni" - Seurustelevat paljastavat kokemuksensa

26.09.2020 16:15 - Emmi Moilanen

Joistakin asioista puhuminen voi tuntua vaikealta jopa oman kumppanin kanssa.

Kirjoitimme aikaisemmin ihmisten kertomuksista koskien suurimpia asioita, joita he ovat salailleet parisuhteessa. Nyt Your Tango -sivusto päästi seurustelevat ääneen ja jakamaan kokemuksiaan vaikeimmista asioista, joita ovat kumppanilleen tunnustaneet.

Kokosimme parhaimmat tarinat alle.

Halu harrastaa seksiä jonkun toisen kanssa

”Olen ajatellut asiaa jo jonkin aikaa, mutta oikeastaan se oli vaimoni, joka otti asian puheeksi. ”Mitä jos kokeilisimme harrastaa seksiä jonkun toisen kanssa,” hän kysyi yllättäen ja minä näyttelin coolia. Olimme riidelleet paljon, eikä meillä ollut juurikaan seksiä. En muista täysin, mikä logiikka tämän kaiken takana oli, mutta olimme olleet naimisissa lähes 12 vuotta ja meillä on kaksi lasta.

Uuden ihmisen kanssa oleminen antoi meille tarvitsemaamme etäisyyttä, jotta kykenimme jälleen lähentymään. Se myös pakotti meidän käymään keskustelua luottamuksesta ja sitoutumisesta, joista emme olleet aiemmin juuri puhuneet.”

Mietteet perheenlisäyksestä

”Se, että emme halua lapsia on rehellisin keskustelu, minkä olemme koskaan käyneet. Kyse on oikeastaan paljastuksen sijaan elämänvalinnasta. Ja onneksi olimme molemmat asiasta samalla sivulla!”

Paljastus nenäleikkauksesta

”Rehellisin asia, jonka olen koskaan kertonut kumppanilleni, on se, että olen käynyt nenäleikkauksesta. Asiasta ei juuri muut tiedä. Minulle se oli iso juttu mutta mies ei tuntunut välittävän.”

Terveyshuolet

”Joistakin asioista on parempi olla täysin rehellinen heti alussa, sillä myöhemmin ne voivat pilata kaiken. Kerro rehellisesti, jos olet esimerkiksi joskus menneisyydessä ollut kumppanin ystävien kanssa.

Myös terveysasioista on hyvä olla rehellinen. Jos suunnittelette lapsia, on reilua todeta, että ”hei suvussani on tällaista.” Mikään näistä ei ole suoranaisesti seksikästä, mutta on hyvä puhua asiat selviksi, jolloin säästytään ylimääräiseltä draamalta ja pettymyksiltä tulevaisuudessa.”

Lue myös: 10 asiaa, jotka hyvinvoiva parisuhde tarvitsee - toteutuvatko omassa suhteessasi?

Lue myös: Ihmisillä on keskimäärin 13 salaisuutta - näitä asioita sinulle ei kerrota!

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat