Kuva: Shutterstock

Vetovoimaisimmat horoskooppimerkit paljastettiin - löydätkö omasi listalta?

05.05.2021 15:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi härkä tunnetaan positiivisesta energiastaan, joka vetää muita ihmisiä tehokkaasti puoleensa.

Jokaisessa ihmisessä on piirteitä, jotka viehättävyytensä ansiosta kiinnittävät muiden huomion. Osa meistä kuitenkin tuo nämä seikat esille voimakkaammin arjessa kuin toiset. Your Tango -sivusto teki listauksen horoskooppimerkeistä, jotka tunnetaan erityisesti karsiman ja vetovoimaisuutensa ansiosta.

Löydätkö oman merkkisi listauksesta?

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä vetää muita ihmisiä puoleensa elämänilonsa ansiosta, ja merkin edustajien ystävät tietävätkin usein sen; missä härkä on, siellä on myös hauskanpito.

Positiivista energiaa hehkuva härkä harvoin myös jaksaa välittää siitä, mitä muut ihmiset hänestä ajattelevat. Täysillä heittäytyminen tilanteeseen kuin tilanteeseen onkin suuri osa härän karismaa.

Kalat (19.2.-20.3.)

Useat ihmiset kokevat tämän merkin edustajat lämpiminä, luotettavina sekä vakaina tyyppeinä. Rakkauden kaipuinen kalat vetää puoleensa erityisesti saman henkisiä ihmisiä kuin he itse.

Tästä syystä kalojen ihmissuhteet ovatkin täynnä luottamusta ja vahvoja tunnesiteitä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Huomiota rakastava leijona hurmaa muut ihmiset karismallaan, eivätkä merkin edustajat itse aina edes ymmärrä, mistä tämä kaikki kumpuaa. Leijonat ovat hurmanneet lähipiirissään jo lapsesta saakka ja aikuistuessaan he usein huomaavat karismansa kantavan myös työelämässä.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimies kiinnittää muiden huomion herkkyytensä ja luovuutensa ansiosta. Jousimies katselee maailmaa usein hieman erilaisesta näkökulmasta kuin muut, joka tekee merkin edustajista äärimmäisen mielenkiintoisen oloisia toisten silmissä.

Luovuutensa ansiosta jousimiestä pidetään myös erinomaisena keskustelijana, jonka kanssa voi uppoutua vaihtamaan ajatuksia jopa tuntikausiksi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka on hurmaava tyyppi, sillä hän osaa tasapainoisuutensa ansiosta luovia muita taidokkaammin sosiaalisissa tilanteissa. Luet muita hämmästyttävän hyvin, jonka vuoksi myös seuraasi hakeudutaan usein.

Tätä piirrettä arvostetaan myös työelämässä ja olet saattanutkin huomata, että sinulla on kysyntää useisiin erilaisiin projekteihin.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinaassa yhdistyvät fiksuus, aktiivisuus sekä sitoutumishalukkuus. Näistä piirteistä jokainen on sellainen, jota arvostetaan niin ystävyys- kuin parisuhteessakin.

Voimakastahtoisen ja kekseliään oinaan seurassa ei koskaan tule tylsää, joka onkin yksi suurimmista syistä merkin edustajien vetovoimaisuuteen.

Lue myös: Mihin sinun tulisi keskittää energiaa marraskuussa? Voice.fi:n kuukauden horoskooppi paljastaa

Lue myös: 'Seksi on lähes alkukantaista' - Naiset kuvailevat, miltä vastustamaton vetovoima tuntuu

Lue myös: Mitä rakkaus on? Seikat, joihin jokainen rakastunut voi samaistua

Juttu on julkaistu alun perin 7.11.2019.

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat