Nainen oli vuoden ilman alkoholia - hätkähdyttävä muutos!

05.12.2014 10:02 - Elina Jokela

Alkoholi on monelle ongelma, mutta toisaalta myös tietynlainen sosiaalinen turva. Kiireinen Kelly Fitzgerald kyllästyi bilehileen elämään ja päätti aloittaa raittiin elämän. Nainen oppi vuodessa monia asioita itsestään ja elämästä.

Mikäli et pysty pitämään hauskaa ilman alkoholia, sen käyttö alkaa olla jo jonkinlainen ongelma. Näin ajatteli myös Kelly Fitzgerald, joka on ollut jo vuoden ilman alkoholia. Naisen uskomaton tarina aukaisee silmät, miten ihminen voi muuttua, jos hän päästää irti juomistottumuksistaan.

"Wow, en voi edes uskoa tätä. Olen ollut nyt kokonaisen vuoden ilman alkoholia. En koskaan unohda, mitä tunsin sillon, kun join vielä alkoholia. Olin väsynyt olemaan jatkuvasti kipeä ja väsynyt. Olin väsynyt olemaan biletyttö, olin väsynyt huonoon fiilikseen ja olin väsynyt aina pettämään rakkaimpani. Päätin tehdä muutoksen ja alkoholin jättäminen kokonaan oli paras vaihtoehto. En palaa entiseen elämääni enää ikinä." Kertoi Fitzgerald.

Kelly Fitzgerald oppi vuodessa seitsemän tärkeää asiaa. Lue ne alta.

1. "Aistini paranivat tuhat kertaa paremmaksi."

Kelly tuntee nykyään kehotuntemuksensa huomattavasti paremmin. Lihaskivut, hajuaisti, kuulo, makuaisti ja tunneyhteys pelaavat paremmin. Kelly tuntee vahvemmin ja ymmärtää nyt, miltä tuntuisi olla raskaana hormonien vallassa. Kelly on kuin uusi nainen, eikä hän ole koskaan tuntenut oloaan näin hyväksi.

2. "Olen vasta alkanut ymmärtämään, kuka oikeasti olen."

Kelly ymmärsi raittiin elämänsä aikana, että hän ei enää pidä samoista asioista kuin ennen. Nainen oppi olemaan sosiaalinen ja oma itsensä kavereiden kanssa. Nykyään on nautinnollisempaa herätä viikonloppuaamuna ilman krapulaa ja mennä vaikka lenkille. Kelly katuu asioita, joita teki kännissä ja hän kertoo olevansa täysin eri ihminen, jos ottaa alkoholia.

3. "Alkoholi ei hauskuuta enää."

"Yritin vuosia säännöstellä alkoholinkäyttöäni. Juon vain kaksi, kolme tai vain viikonloppuisin. Se ei koskaan toiminut ja ymmärsin miksi - En ole ihminen, kuka voi vaan nauttia alkoholista. Se alkoi vuosia sitten hauskanpitona, sosiaalisena juttuna, mutta viime vuonna tajusin, että se ei ole hauskaa enää. Siitä muodostui ongelma ja pahoja asioita tapahtui, kun olin juovuksissa." Kertoi Kelly.

4. "Elämäni on hallittavissa."

Jatkuvasti alkoholin alaisena olleen Kellyn elämä oli yhtä sotkua, mutta hän pakeni pelottavia asioita alkoholin avulla. Nyt nainen osaa käsitellä pahat asiat ilman alkoholia, eikä pelkää tulevaa. Vähemmän asioita tapahtuu selvin päin ja nyt Kelly on kiitollinen jokaisesta päivästä.

5. "Olen rakkauden arvoinen."

"Olen varmasti sabotoinut romanttisia suhteitani pitkän aikaa. Miksi? Nyt ymmärrän sen, mutta juominen vain siirsi ongelmia. Alkoholi tuki huonoja päätöksiä miesten suhteen. Selvinpäin ymmärrän, että voin olla normaalissa parisuhteessa ja ansaitsen olla rakastettu. Olen onnekas, kun olen terveessä parisuhteessa upean miehen kanssa. Hän auttoi minua näkemään, että ansaitsen kaiken rakkauden maailmassa ja olen vihdoinkin alkanut uskomaan häntä." Kirjoitti Kelly.

6. "Myrkylliset ihmiset ovat vain myrkyllisiä tottumuksia."

"Tämä oli suurinta minulle. Kun lopettaa juomisen tai huumeet, tarvitsee ystäviäkin vaihtaa. Minun todellakin tarvitsi tehdä tämä, jotta ymmärsin, miten vähän minulla oli yhteistä näiden ystävien kanssa. Kun teet suuren elämänmuutoksen, tulet huomaamaan, ketkä oikeasti ovat ystäviäsi. On niitä, jotka rakastavat sinua silti ja niitä, jotka tarjoavat sinulle drinkin sen jälkeen, kun tietävät alkoholin käytön lopettamisesta."

7. "En ole täydellinen ja se on ok."

"Alkoholin lopettaminen tuo paljon syyllisyyttä, häpeää ja katumusta. Olen oppinut nyt hallitsemaan tunteitani ja elämään terveellistä, menestynyttä elämää. Olen tehnyt paljon virheitä, enkä tule koskaan olemaan täydellinen. Joka päivä tarvitsee tehdä tietoinen päätös siitä, etten voi piiskata itseäni. Olen keskeneräinen ja olen tullut jo pitkän matkaa parempaan suuntaan. On hyviä ja huonoja päiviä. Joskus elämä ei ole reilua ja välillä toivon, että voisin juoda alkoholia, kuten normaalit ihmiset. Olen kuitenkin hyväksynyt tämän elämäntyylin ja alkoholin lopettaminen on tarinani pitkäjänteisyydestä. En ikinä palaa biletyttö-aikoihini, koska oloni on nyt niin onnellinen ja terveellinen ilman alkoholia tai huumeita. Toivon, että tarinani auttaa muita pistämään korkin kiinni ja toteuttamaan unelmiensa elämää."

Lähde: The Mind Unleashed

 

 

Kiitollisuudella voit muuttaa elämäsi, lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat