Etsitkö vielä suurta intohimoasi? 7 askelta elämään joka näyttää sinulta

09.03.2015 09:13 - Anna Hopi

Moni saattaa kokea vielä keski-iän kynnykselläkin tunteen, että jotain on vielä tekemättä. Mikä on sinun toteutumaton unelmasi, jonka haluaisit tehdä?

Jokainen meistä haluaa elää täysillä ja olla onnellinen. Miten saisimme maksimoitua elämässämme merkityksellisyyden tunteen? Usein levoton tyytymättömyys arjen keskellä johtuu siitä, että kaikki tarpeesi eivät täyty sen hetkisten töiden ja harrastuksen turvin. Saatat kaivata enemmän.

Etsit samalla myös intohimoasi elämää kohtaan. Voimme kaikki elää suorittaen päivästä toiseen, mutta kuinka upeaa on tehdä jotain, jonka tuntee itse valinneensa. Josta nauttii joka päivä. Jonka tuntee omakseen.

Lue alta seitsemän vinkkiä itsesi näköiseen elämään.

1. Tee monia asioita.

Monet intressit vetävät sinua useisiin suuntiin, ja niiden välillä on vaikea tehdä jakoa. Ei se mitään. Tee niin monia asioita kuin haluat ja anna itsesi kokeilla juttuja. Niin opit tuntemaan enemmän omia tarpeitasi ja sitä, mistä intohimosi todella kumpuaa.

2. Usko omia tuntemuksiasi.

Ystäväsi saattaa väittää spinningiä upeaksi harrastukseksi, mutta sinua se tylsistyttää ja kipeyttää pohkeesi. Usko itseäsi. Jos se ei tunnu hyvältä, se ei ole intohimosi.

3. Keskity itseesi.

Osaksi nykyihmisen tarpeet ovat kateissa, koska omaan itseen ei ole aikaa keskittyä tarpeeksi. Tarpeesi yksinkertaisesti jyrätään kaiken ulkopuolisen alle. Se, mitä muut haluavat, ei ole tänään päivän pääajatus. Olet oman elämäsi herra/herratar.

4. Päästä irti peloista.

On vaikea pitää hauskaa, kun pelkää. Saatat jättää tilaisuuksia käyttämättä, koska et uskalla ottaa ensimmäistä askelta. Isojakin askelia tarvitaan, kun mennään kohti unelmaa.

5. Ole paikallasi.

Kun monet ajatukset, ideat ja tunteet tuntuvat hyökyvän ylitsesi, ota hetki aikaa itsellesi ja pysähdy. Jos olet tehnyt viime aikoina paljon unelmasi eteen, eikä mitään tunnu tapahtuvan, ota tauko ja etäännytä itsesi hetkeksi asiasta.

6. Unohda raha.

Rahan ei pitäisi koskaan määrittää mitään, mitä päätät tehdä. Kun todella tunnet intohimoa asiaa kohtaan, onnistut kyllä tekemään sen kanssa elantosi. Kehityt niin hyväksi siinä, että sinut halutaan töihin.

7. Muista, että kaikkien ei tarvitse tajuta sinua.

Kaikki eivät ikinä ymmärrä visioitasi, mutta se ei haittaa. Käytä vähemmän aikaa itsesi selittämiseen ja enemmän itsesi toteuttamiseen.

Lähde: Huffington Post.

 

 

Erään perheenäidin intohimo on kakkujen tekeminen. Katso kuvat täältä.

Kilpailut

Uusimmat