Harmaasilmäinen on kaikista dominoivin - katso, mitä silmiesi väri paljastaa sinusta

15.05.2015 09:14 - Senni Loikala

Minkä väriset silmät sinulla on? Nyt voit saada selville useita asioita ihmisen persoonallisuudesta pelkästään silmiin katsomalla.

Silmien värin perusteella voi saada selville asioita toisen luonteesta, ainakin, mikäli Top10Zen-sivuston kokoamia luonneanalyyseja on uskominen. Tarkasta, pitävätkö ne sinun kohdallasi paikkansa:

Siniset silmät

Jos silmäsi ovat selvästi juuri siniset, on myös luonteesi selkeä. Ystävällisyys, rauhallisuus ja taipumus saada ympärillä olevat ihmiset iloisiksi kuuluvat ominaisuuksiisi. Sinisilmäisten kerrotaan myös olevan älykkäitä ja sydämeltään nuoria. He myös tarkkailevat tavallista enemmän ympäristöään ja muita ihmisiä. Kiinnostavaa on myös se, että sinisilmäisillä väitetään olevan muita parempi viinapää.

Ruskeat silmät

Jos sinua on siunattu ruskeilla silmillä, olet todennäköisesti hellä, välittävä, ystävällinen ja rakastava luonteeltasi. Sinulla on luontainen halu auttaa muita ihmisiä ja olet luottamuksen arvoinen ystävä. Arvostat kuitenkin itsenäisyyttä ja seisot omilla jaloillasi. Vaikka sinua pidetään hyvänä tyyppinä, niin olet erityisen päättäväinen: tiedät mitä tahdot ja miten tulet sen saavuttamaan.

Harmaat silmät

Jos silmäsi ovat harmaat, on luonteesi todennäköisesti erityisen jämäkkä. Harmaasilmäisiä pidetään nimittäin vahvoina hahmoina, jotka toimivat rationaalisesti ja ajattelevat analyyttisesti. He ottavat usein tilanteen kuin tilanteen haltuunsa ja ovat usein johtotehtävissä. Ajoittaisesta dominoivuudesta huolimatta harmaasilmäiset osaavat näyttää myös pehmeämmän puolensa; silloin he ovat lojaaleja ja tunteellisia ystäviä. Harmaasilmäisten kerrotaan omaavan myös rikkaan mielikuvituksen ja he selviytyvät yllättävistäkin tilanteista voittajina. Rakkaudessa he ovat tietysti intohimoisia!

Vihreät silmät

Jos silmäsi ovat vihreät, niin suorastaan imet elämää joka solullasi. Tahdot nauttia elämästä ja saada siitä kaiken irti. Vihreäsilmäisten väitetään kuitenkin olevan muita mustasukkaisempia luonteeltaan. Muiden silmään he vaikuttavat uteliailta ja jopa mystisiltä hahmoilta. Heitä pidetään myös älykkäinä yksilöinä.

Lähde: Top10Zen

 

Kilpailut

Uusimmat