Hidasta elämää: Luonnonantibiootti auttaa moneen vaivaan - hyödynnä greippiöljyn edut

27.05.2015 18:54 - Anna Hopi

Luontaistuoteneuvoja Emili Osara kertoo, että greippiöljy hillitsee esimerkiksi kehossa hiivan liikakasvua, joka on syy moneen vaivaan.

"Greipinsiemenöljy nostaa immuniteettia tehokkaasti. Se sisältää proantosyanidiineja, joka on fenolisten aineiden ryhmä, ja joilla tiedetään olevan monia hyviä terveysvaikutuksia. Proantosyanidiinit mm. estävät ja hillitsevät rappeutumissairauksia, hillitsevät tulehdus- ja allergiareaktioita, estävät histamiinireaktioita hilliten kutinaa, ehkäisevät iensairauksia ja syöpää. Greipinsiemenöljy sisältää myös mm. bioflavonoideja ja glykosidejä." Kirjoittaa luontaistuoteneuvoja Emili Osara Hidasta elämää -sivustolla.

"Greipinsiemenöljyn on todettu hillitsevän useiden hiivojen, bakteerien, virusten ja sienien kasvua. Sen on todettu estävän mm. Escherichia colin, Candida albicansin, Klebsiella pneumoniaen ja Salmonella enterican kasvua. Koska se hillitsee pieneliöiden kasvua, sitä on käytetty suoliston hoidossa mm. ärtyvän suolen oireyhtymässä. Greipinsiemenuutteella on jopa mahahaavan syntyä estäviä vaikutuksia. Koska greippiöljy puhdistaa kehoa, sitä voi käyttää myös puhdistuskuurina."

Tiesitkö, että greipinsiemenöljyä voi kutsua luonnonantibiootiksia, koska se tehoaa yli 800 mikrobiin ja 100 sieneen. Se sisältää myös Osaran mukaan 15 erilaista rohtomolekyyliä. Kaiken lisäksi aine tehostaa C-vitamiinin vaikutuksia.

Lue alta 5 käyttövinkkiä greipinsiemenöljylle.

1. Nosta vastustuskykyäsi ja karista tukkoinen olo - käytä 10-15 tippaa veden kera kolme kertaa päivässä.

2. Huuhtele suu - 15 tippaa pienessä määrässä vettä. Purskuttele, pidä liuosta suussa muutama minuutti.

3. Eroon kurkkukivusta ja sammaksesta - 10 tippaa 1-2 kertaa päivässä. Pidä suussa ennen nielemistä.

4. Emätinhuuhtelu - 5 tippaa pienessä vesimäärässä tai kostutetussa pumpulissa.

5. Kynsiongelmaan - suoraan kynnelle muutama tippa.

Lue lisää vinkkejä Hidasta elämää -sivustolta.

Lähde: Hidasta elämää.

 

 

Haluatko vähentää roimasti diabetesriskiäsi? Lue täältä voittajan aamiainen, jolla pysyt terveenä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat