Kuva: Fotolia

Nainen poseerasi rohkeasti avannepussin kanssa - taustalla hyvä syy

05.09.2017 11:45 - Katariina Auvinen

Krystan Miller halusi kuvillaan ehkäistä avannepussiin liittyvää häpeää.

Krystan Miller on äiti ja vaimo. Hän kärsii myös kroonisesta ja tulehduksellisesta suolistosairaudesta nimeltään Chronin tauti. Krystan Millerillä tauti äityi niin pahaksi, että hänelle jouduttiin tekemään avanne. Avanne on keinotekoinen aukko, josta ulosteet ja virtsa pääsevät poistumaan avannepussiin. 

Miller julkaisi Facebookissa kuvia, jossa hän poseeraa alusvaatteisillaan. Hän päätti julkaista kuvat, jotta avannepussin kanssa elävät ihmiset ymmärtäisivät, ettei elämistä avanteen kanssa tarvitse millään tavalla hävetä. 

Miller on elänyt sairautensa kanssa 15-vuotiaasta lähtien. Hän kertoo, että tiesi jotain olevan vialla, kun hänellä oli koko ajan paha olo, hän pystyi nukkumaan jopa 22 tuntia päivässä ja nainen kärsi koko ajan ripulista. 

22-vuotiaana hän joutui tekemään vaikean päätöksen, joka johti avanteen asettamiseen. Nykyisin 33-vuotias Miller kertoo, että hän ei katunut päätöstään. Hänellä kuitenkin meni aikaa hyväksyä uusi vartalonsa. 

"Vartaloni on täynnä arpia ja se on kärsinyt. Silti, kun katson vartaloani, tunnen ylpeyttä. Minä selvisin." 

Millerin Facebook-sivut ovat innoittaneet monia samasta taudista kärsiviä kertomaan tarinansa. He ovat myös löytäneet vertaistukea sivujen kautta. 

Lue myös: Kynsisalongissa napatusta kuvasta hitti: Tältä näyttää aito rakkaus

Lähde:Independent

Kilpailut

Uusimmat