Kuva: Shutterstock

Haaveena rintaimplantit? 3 tärkeää asiaa, jotka kannattaa selvittää ennen leikkausta

26.10.2019 15:15 - Karoliina Kotala

Rintaimplanttien laittoa ennen kannattaa selvittää muutama tärkeä seikka, jotta operaatio ei kaduta jälkikäteen.

Moni nainen haaveilee kääntyvänsä kauneuskirurgian puoleen operoidakseen rintojaan uuteen uskoon. Rintaimplanttien laitto on kuitenkin iso operaatio, jossa asiat voivat joskus mennä myös pieleen. Siksi onkin tärkeää tehdä huolellisesti taustatyötä etukäteen. Alla kolme tärkeää seikkaa:

Etsi sopiva ammattilainen

Älä valitse leikkauksen tekevää yritystä tai lääkäriä halvimman hinnan perusteella, vaikka se tuntuukin houkuttelevalta. Kysele tuttavilta suosituksia, etsi tietoa netistä ja käy konsultaatioissa eri yrityksissä. Siten saat käsityksen, millaiset ihmiset yrityksen takaa löytyy ja loppupeleissä luota vaistoosi.

Kysy kaikki, mikä arveluttaa

Ota selvää asioista ja kysy kaikki, mitä haluat tietää. Selvitä millaiset implantit olisivat sinulle parhaat, millaisia implantteja eri yritykset ja lääkärit sinulle laittaisivat. Pyydä myös selkeä selvitys mahdollisista riskeistä, etenkin huomioon ottaen oma terveyshistoriasi.

Huomaa varoitusmerkit

Vältä yrityksiä ja lääkäreitä, joiden kanssa keskustellessa he vähättelevät riskejä tai antavat epäselviä vastauksia. On tärkeää, että asioidessasi heidän kanssaan olosi on luottavainen.

Lähde: Women’s Health Magazine

Lue myös: Malin poisti rintaimplanttinsa - julkaisi ennen ja jälkeen -kuvan kauniin kirjoituksen kera, katso

Kilpailut

Uusimmat