Kuva: Shutterstock

Tahriko meikkivoide takin kauluksen? Nerokas niksi poistaa tahran alta aikayksikön

09.04.2023 14:15 - Sanni Seppä

Etenkin talvella toppatakkien kaulukset tahriintuvat helposti. Onneksi koko takkia ei kuitenkaan tarvitse lähteä pesemään pienten puuteriläikkien takia.

Meikkivoiteet ja puuterit jättävät usein takinkauluksiin ikäviä tahroja. Etenkin näin talvella toppatakit tahriintuvat helposti, kun kaulukset on vedettävä lähes korviin asti. Paksua takkia voi olla vaikea lähteä kokonaan pesemään ja kätevämpää olisikin täsmähoitona putsata vain meikkitahrat kauluksista. Tätä varten Sonia Lindholm eli Boniasiivous on jakanut TikTok-tililleen videon, jossa hän jakaa oman nerokkaan vinkkinsä meikkitahrojen putsaamiseen.

Lindholmin niksin mukaan tarvitset vain kaksi asiaa: vanulappuja ja misellivettä. Vaihtoehtoisesti myös tavallinen meikinpuhdistusaine sopii tähän tarkoitukseen.

Kun tarvikkeet on otettu esille, kastele vanulappu misellivedellä ja lähde hankaamaan sen avulla kaulusta. Likainen takki vaatii rajumpaa käsittelyä, mutta pienimmät tahrat lähtevät jo kevyemmälläkin hankauksella. Jatka niin kauan, kunnes tahrat ovat hälvenneet ja nauti taas puhtaasta vaatteestasi!

Voit katsoa Boniasiivouksen videon alta. 

@boniasiivous

Näin saat pois meikkivoidetahrat takinkauluksesta🔥

♬ alkuperäinen ääni - Sonia | Siivoustiktok✨

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Nukkumisella voi tutkimuksen mukaan olla vaikutusta elinikään jopa vuosilla - 5 asiaa, jotka on syytä huomioida

Lue myös: "Kuollut ötökkä" on todellinen vatsalihasten superliike - helpoilla ohjeilla onnistut tekemään sen

Lue myös: Kauppojen laskiaispullat testissä, yksi nousi ylitse muiden: "Hävyttömän hyvää"

Juttu julkaistu alun perin 5. maaliskuuta 2023. 

Kilpailut

Uusimmat