Isto Hiltunen kiertää jälleen keikkalavoja - "Oulu on Suomen Ankkalinna"

26.09.2016 17:00 - Joonas Hepola

Isto Hiltunen nousi 1990-luvun puolivälissä huippusuosituksi iskelmäartistiksi. Hän on edelleen yksi Suomen myydyimpiä miesartisteja yli 200 000 myydyllä levyllä. Uusi albumi julkaistaan syksyn aikana. 

Viimeiset vuodet Hiltunen on tehnyt musiikkia myös muille. Lisäksi hän on opettanut sekä keikkaillut lähinnä yksityistilaisuuksissa. Edellinen albumi Hopeoitu kuu ilmestyi kymmenen vuotta sitten (2006).

Uusi albumi on työnalla, mutta ei ihan vielä julkaisukunnossa. 

- Parin biisin kohdalla odotellaan, että saataisiin käännösluvat kuntoon. Siellä on makoisia ralleja, jotka haluaisin levylle mukaan. Ei uskalla kuitenkaan vielä julkaista ennen kuin saadaan luvat amerikkalaisilta, kertoi Hiltunen Pooki Viihteellä -ohjelman vieraana.  

Hiltusen uusin single "Uudet äänet" nousi heti korkealle Pookin listalla. 

- Monesti parhaat ideat ovat yksinkertaisia. Kappaleessa sävel on hyvin yksinkertainen, mutta se luikertelee kaikkien suojausten läpi suoraan sydämeen. Tekstin käännöksessä Turkka (Mali) on onnistunut erinomaisesti, kuvailee Hiltunen kappaletta.  

Kuuntele haastattelu ja Iston livenä esittämä "Täältä ikuisuuteen" -kappale.  Samalla selviää miksi Isto nimesi Oulun leikkisästi Suomen Ankkalinnaksi. 

Kilpailut

Uusimmat