Heteromarssi Kangasniemellä - mukana naisiakin!

29.11.2011 14:44 - Sanna Wänskä

Sateenkaarikansa valloittaa kerran kesässä Helsingin kadut Pride-festivaaleilla. Nyt tempaisevat heteroiden kirkkaimmat tähdet Kangasniemellä.  

Miten saadaan pienellä, kuihtuvalla paikkakunnalla väestönkasvu turvattua? Kokoamalla heterot kylän raitille. Helsingistä seitsemän vuotta sitten Kangasniemelle muuttanut Jari Markus tavoittelee kylähullun mainetta järjestämällä tulevana viikonloppuna heteromarssin.

- Ajateltiin, että tämähän on hyvä keino. Että ei muuta kuin heterot hommiin, niin äkkiä on saatu plussavoittoiseksi väestökasvu. Jos ei yleisö muuten tajua, että meikäläinenkin on vapaa hetero niin jospa tämän marssin jälkeen alkaa flaksikin käydä, Jari Markus selittää.

Heteromarssi käynnistyy Kangasniemen linja-autoasemalta lauantaina 3.12. klo 18. Joukko marssii kylän poikki ja jokainen vetäytyy sen jälkeen pohtimaan, miten pystyisi hoitamaan oman panoksensa väestönkasvuun. Jari Markus painottaa, että kyseessä ei ole pelkästään miesten juttu. Mukaan on tulossa naisiakin. Valtavaa kansanvaellusta järjestäjät eivät odota. Poliisille on ilmoitettu 20 hengen osallistumisesta.

- Ne, jotka eivät pääse Kangasniemelle, voivat tehdä oman osansa kotiseudullaan.

Vajaan 6000 asukkaan Kangasniemi sijaitsee Etelä-Savossa. Kuuntele lisää järjestäjän visioita.

 

Uusimmat