Kirsi Ranto: Parasta on päästää irti kaikesta

07.12.2011 15:26 - Sanna Wänskä

Kirsi Ranto selätti masennuksen levon ja enkeleiden avulla. Nyt hän on toteuttanut pitkäaikaisen haaveensa. 

Kirsi Ranto on haaveillut joululevyn tekemisestä jo vuosia. Nyt  haave on saanut levyn muodon, kun Ja niin joulu tulla saa -albumi on kaupoissa. Levyltä löytyy klassikkolaulujen lisäksi myös omia kappaleita. Laulaja valmistautuu talven suurimpaan juhlaan joululaulukiertueella, joka ulottuu pohjoiseen saakka. 

Kirsi Ranto on keikkaillut 15-vuotiaasta lähtien ja tehnyt töitä niin suurella liekillä, että se johti hänet totaalisen loppuunpalamisen reunalle. Vasta pysähtymisen jälkeen löytyi rauha.

- Piti käydä luomassa nahkaa uudestaan. Voima löytyi hiljentymisestä. Kun pysähtyy ja päästää irti kaikesta, se on maailman parasta. Olin sellaisessa vaiheessa, että mulla ei ollut enää vaihtoehtoja. Että joko mä alan syömään masennuspillereitä tai sitten mä lähden ottamaan breikkiä. Ja sitten tapahtui asioita, jotka mahdollisti sen. Eihän se ole muusta kiinni kuin omasta mielestä ja päästä, että alkaa ottamaan vastuuta hyvinvoinnistaan, Ranto kuvailee.

Laulajasta puhuttaessa ei voida sivuttaa enkeleitä. Enkeleillä on ollut suuri merkitys Rannon etsiessä avaimia eheytymiseen.

- Mä ymmärrän, että en ole yksin tässä elämässä ja universumissa, vaan että täällä on joku isompi voima, jolta voi pyytää apua. Kuka näkee enkeleinä, toiset näkee ne toisessa muodossa, mutta mä mielellään käytän sanaa "enkelit". Tunnen ne lämpönä sydämessä. Pyydän heiltä apua ja saan sitä. Ja kun se on niin konkreettista, niin kyllähän sitä väkisinkin rupeaa uskomaan enkeleihin.

Katso ja kuuntele, millaisissa tilanteissa Kirsi Ranto pyytää apua enkeleiltä.

 

 

 

 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat