Tom Cruisen klassikkoelokuva saa jatkoa

09.12.2011 07:07 - Antti Granlund

Näyttelijä Tom Cruise on vihjannut esiintyvänsä Tony Scottin ohjaamassa 80-luvun menestyselokuva Top Gunin jatko-osassa. Cruise pukisi näin jälleen Ray-Banit ja hävittäjälentäjän nutun ylleen.

Cruise totesi MTV Newsin haastattelussa yksinkertaisesti: "We're working on it" eli: "Teemme töitä sen eteen". Jo aikaisemmin kesällä uutisoitiin, että Tony Scott olisi tekemässä Top Gunin jatko-osaa, mutta Cruisen osallisuudesta elokuvaan ei ollut tietoa.

Alkuperäisessä Top Gunissa Cruise esittää hävittäjälentäjä Pete "Maverick" Mitchelliä, joka on tunnettu hurjapäisyydestään ja kurittomuudestaan. Maverickin elämää varjostaa muisto hänen isästään, joka oli aikoinaan laivaston paras hävittäjälentäjä mutta kuoli epämääräisissä olosuhteissa Vietnamin sodassa.

Top Gun - lentäjistä parhaat oli sai ensi-iltansa vuonna 1986. Se on yksi 1980-luvun menestynemmistä elokuvista: sen tekeminen maksoi 15 miljoonaa dollaria ja se tuotti maailmanlaajuisesti yli 353 miljoonaa. Elokuva nosti Tom Cruisen supertähdeksi.

On sanottu, että elokuvan jälkeen Amerikan laivaston lentäjien hakijamäärät moninkertaistuivat.

Lähde: MTV News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat