Mr. Mallorca esittelee isänsä

09.12.2011 14:48 - Sanna Wänskä

Mr. Mallorca on taas kohteessa. Matkaoppaan seikkailut käynnistyvät MTV 3:lla sunnuntaina.  Maailmanmatkaajan perhe kasvaa. Kuka on Mr. Mallorcan isä?

Näyttelijä Jussi Vatanen ei olisi vielä viime talvena uskonut, että lähtisi tekemään sketsihahmonsa Mr. Mallorcan kanssa omaa tv-sarjaa etelän aurinkoon. Huikean suosion siivittämänä kuvaukset käynnistettiin nopeasti Välimerellä ja sarjan ensimmäinen osa nähdään televisiossa sunnuntaina 11.12.

-Meillä oli kunnianhimoinen tavoite, että me saatais aikaiseksi sellainen sarja, että vaikka ei olisi koskaan katsonut Putousta tai kuullutkaan Mr. Mallorcasta pystyisi kuitenkin katsomaan ohjelmaa, Jussi Vatanen kuvailee.

Mr. Mallorcan hahmoon on pyritty rakentamaan lisää lihaa luiden ympärille. Hokemien takaa aukeaa uusia ulottuvuuksia. Sarjassa nähdään julkkisvieraita ja muun muassa levymoguli Ilkka Vainio, joka tekee Vatasen mukaan sarjassa unohtumattoman roolin ja suomalaista tv-historiaa esittämällä Papa Mallorcaa eli Mr. Mallorcan isää. 

- Soitin Ilelle joskus kesällä että nyt ois tällaista kaavailtu, että pääset esittämään Mr. Mallorcan isää. Ile sanoi, että tätä on odotettu, Vatanen kertoo.

Onko Mr. Mallorcan äidistä tietoa ja asteleeko jälkikasvua jossain vaiheessa areenalle? Satu Kotonen jututtaa Jussi Vatasta.

 

 

Kilpailut

Uusimmat