Kohukaunottaret viidakossa - seurasiko kissatappeluita?

20.12.2011 12:00 - Sanna Wänskä

Mitä tapahtuu, kun kymmenen julkkisnaista viedään viidakkoon? Se selviää keväällä, kun Viidakon tähtöset tv-sarja käynnistyy Subilla. Marianne Harjula raottaa esirippua Iskelmälle.

Syksyn mittaan lehdistössä on uutisoitu julkkisnaisten ja kohukaunottarien kadonneen tavoittamattomiin yli kuukaudeksi. Pian selvisi, että kyseessä oli Subin uuden "Viidakon tähdöset"-tv-sarjan kuvaukset.

Iskelmäristeilyiltäkin tuttu Marianne Harjula oli mukana naisten viidakkoretkellä. Hän kertoo lähteneensä mukaan puhtaasta seikkailunhalusta ja yllytyshulluudesta. Matkaseuraa tai kohdetta ei kerrottu tähtösille etukäteen. Harjulan lisäksi reissuun lähtivät Martina Aitolehti, Maisa Torppa, Sara Sieppi, Susanna Sievinen, Henna Kalinainen, Iida Ketola, Susanna Ruotsalainen, Susanna Penttilä ja Anni Uusivirta.

-Kyllähän siinä aina kaikenlaista soppaa keitellään, kun kymmenen naista laitetaan (samaan paikkaan), olipa se sitten koulussa, töissä tai viidakossa, Harjula naureskelee.

Harjula itse on opiskellut matkailua ja asunut ulkomailla, joten odotukset matkan suhteen olivat korkealla. 

- Ajattelin, että me ollaan jossain Equadorin ylängöllä tai Costa Rican Maya-kulttuurin äärellä. Välillä olin lähdössä myös Etelänavalle. Saan jo paljastaa, että olimme Thaimassa. Se on monille suomalaisille tuttu turistikohteena, mutta voin kyllä taata, että tämmöisiä paikkoja, joita tullaan näkemään, niin ei siellä kovin moni ole päässyt käymään.

Löysikö Harjula itsestään uusia puolia reissun aikana? Kuuntele, millaisia paljastuksia tähtönen tekee.

 

 

Kilpailut

Uusimmat