Adam Lambertin ja Sauli Koskisen tappelu - mitä tapahtui?

22.12.2011 15:20 - Antti Granlund

Tänään torstaina on laajasti uutisoitu amerikkalaisen poptähden Adam Lambertin ja tämän suomalaisen poikaystävän Sauli Koskisen välienselvittelystä viime yönä.

Lambert ja Koskinen olivat juhlistaneet lomaansa helsinkiläisessä DTM-ravintolassa, kun aamyöllä kaksikon välille oli syttynyt raju riita. Muun muassa Iltalehden mukaan rakastavaiset olivat alkanee lyödä toisiaan nyrkein ravintolan ulkopuolella.

Tutkinnanjohtaja Petri Juvonen Helsingin poliisista kertoi tänään The Voicelle, miksi poliisi vei Lambertin ja Koskisen eri paikkoihin.

- Poliisilaitoksen sisäisen toimintajaon mukaan Töölöön viedään enemmän päihtyneet. Mahdollisesti Koskinen oli sen verran päihtynyt, ettei hän kelvannut poliisivankilaan. Tämä on vähän arvailua, tarkka tietoa minulla ei ole, Juvonen kertoo.

Välikohtauksesta on tehty neljä rikosilmoitusta. Mukana on ollut kaksi sivullista henkilöä, jotka tulivat tappelun väliin.

- Kaikki neljä rikosnimikettä ovat samassa ilmoituksessa: kaksi pahoinpitelyä, kun kiinniotetut herrat pahoinpitelivät toisiaan. Sitten kaksi lievää pahoinpitelyä, kun Lambert pahoinpiteli väliin tulleita miestä ja naista, Juvonen selittää The Voicelle.

Syyttäjällä on mahdollisuus haastaa amerikkalaislaulaja joko kirjalliseen tai suulliseen menettelyyn. Kirjallisessa menettelyssä asia käsitellään käräjäoikeudessa asiakirjaprosessina. Suullisessa oikeudenkäyntiin taas Lambertin ei itse tarvitse olla paikalla. Juvonen näkee asian niin, että Lambert on kuulustelujen jälkeen vapaa menemään mihin hän haluaa.

Lähde: The Voice

Kilpailut

Uusimmat