Poika kosi tyttöystäväänsä suomalaispelin välityksellä

13.01.2012 06:18 - Antti Granlund

Suomalaisen 1000 Heroz -mobiilipelin pelaajat yllättyivät totaalisesti eilen torstaina, kun peliruudulle ilmestyi kosinta, joka paljastui myöhemmin illalla aidoksi.

Nimimerkki mace999 oli viime lauantaina toivonut 1000 Herozin keskustelufoorumilla, voisiko pelin julkaissut RedLynx sisällyttää kosintaviestin mukaan peliin. Pojan mukaan he ovat molemmat faneja, joten hänen tyttöystävänsä huomaisi viestin ottaessaan osaa päivittäiseen Daily Runiin.

Suomalaiset pelintekijät eivät tyytyneet vain lisäämään peliinsä tavallista banneria, vaan he taiteilivat kosintatilanteen polvistumisineen, timanttisormuksineen ja vaaleanpunaisine sydämineen. Kuvan puhekuplassa luki yksinkertaisesti: "Ying, will you marry me ... ♥ Peter." Kuva ilmestyi jokaisen pelaajan ruudulle, joten tuhannet ihmiset näkivät sen. 

Tarina sai onnellisen lopun, kun mace999, eli Peter, kertoi keskustelufoorumilla tyttöystävänsä myöntyneen kosintaan. Hän myös julkaisi kuvan kyyneliin asti liikuttuneesta tulevasta vaimostaan.

1000 Heroz on syntynyt kahden suomalaisen pelifirman yhteistyönä. Sen virallinen julkaisija on helsinkiläinen RedLynx, mutta sen tekemiseen on osallistunut myös tamperelaisen Traplight Gamesin työntekijöitä. Peli koostuu noin 20 sekuntia kestävistä tasohyppelykentistä, jotka kehittyvät 1000 päivän aikana ihmiskunnan alusta keskiajan kautta avaruusaikaan saakka. Pelissä julkaistaan yksi uusi kenttä päivässä.

Tarkemman käsityksen pelistä saa alla olevasta videosta ja RedLynxin nettisivuilta.

 

Kilpailut

Uusimmat