Finlandersin Jussi Lammelan tila huononi

13.01.2012 15:35 - Antti Granlund

Finlanders-leiristä kuuluu ikäviä uutisia, kun viime kesän vakavasta skootterionnettomuudesta jo hyvää vauhtia toipuneen Jussi Lammelan tila on huonontunut.  

Lammela oli jo päässyt kävelemään ilman keppejä, mutta tällä viikolla hänet nähtiin jälleen niiden varassa Iskelmän keskiviikkoristeilyllä.

- No ei tämä nyt niin kamalaa ole, mutta minulle tuli jalkaan rasitusmurtuma ja nyt joudun jälleen kävelemään kepeillä. Toivottavasti en joudu toista kertaa leikkaukseen, sillä silloin toipumisprosessi palaisi takaisin alkuunsa, Lammela kertoo Iskelmän haastattelussa.

Vaikka asia on vakava, Finlandersin laulaja-rumpali suhtautuu asiaan huumorilla.

- Jalka on lähtenyt hyvin luutumaan, eli minussa tapahtuu vielä luutumista, ettäs tiedätte! Roudaamista vamma tosin haittaa, mutta mitäs siitä, Lammela nauraa.

Lammela joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen elokuun alussa. Finlandersin jäsenten kesälomakuukausi oli juuri lopuillaan, ja Lammela oli ajamassa skootterilla studiolle laulamaan tulevaan Finlandersin joulualbumiin lauluosuuksia. Rajusta yhteentörmäyksestä auton kanssa seurasi kahden kuukauden sairasloma.

Lammela palasi Finlandersin rivistöön lokakuun puolessa välissä.

Katso Jussi Lammelan haastattelus alta:

Kilpailut

Uusimmat