Viidakon tähtöset: Henna Kalinainen pelkää lisäkilojensa näkyvän

22.03.2012 20:08 - Antti Granlund

Subin uusi reality-sarja Viidakon tähtöset alkaa tänään. Sarjassa esiintyvä Henna Kalinainen kertoo Iskelmän haastattelussa pelkäävänsä eniten ulkonäkönsä puolesta.

Sarjassa kymmenen julkkiskaunotarta osallistuu elämänsä seikkailuun Thaimaan viidakossa. Sarjassa nähdään Sara Sieppi, Anni Uusivirta, Susanna Sievinen, Susanna Ruotsalainen, Susanna Penttilä, Martina Aitolehti, Marianne Harjula, Iida Ketola, Henna Kalinainen ja Maisa Torppa. Ohjelman juontaa stand up -koomikko Ali Jahangiri.

Henna Kalinainen kertoo olevansa huolissaan ulkomuodostaan ja siitä, mitä viidakon tapahtumia televisiossa nähdään.

- Olen vähän heikoilla jäillä itsetuntoni kanssa, kun painoa on tullut lisää, ja ehkä eniten pelkään, että ihmiset tuijottavat vain sitä yhtä asiaa. Tavoitteeni oli, että viidakosta tultuani treenaan itseni ihan hulluun kuntoon, mutta sitä ei ainakaan vielä ole tapahtunut, Kalinainen kertoo.

- Kokemushan itsessään oli ihan sairaan mahtava ja minulla on vain hyviä fiiliksiä, mutta en tiedä näkyykö se televisiossa.

Viidakon tähtösten ensimmäisessä osassa lentokentälle tuodut naiset eivät vielä tiedä mihin ovat matkalla ja missä seurassa. Vain yksi voi voittaa pääpalkinnon, mutta ohjelmakuvauksen mukaan kaikki ovat valmiita tekemään kaikkensa sen eteen.

Viidakon tähtöset Subilla torstaisin kello 21.00.

Kilpailut

Uusimmat