Homma hallussa? Suomalaismies tunki maailman tulisinta chiliä takapuoleensa

04.04.2012 09:18 - Antti Granlund

Radio Jyväskylä kertoo miehestä, joka on noussut puheenaiheeksi työntämällä maailman tulisinta chiliä naga morichia takapuoleensa. Seurueeseen kuulunut ystävä kertoo, miten kaikki tapahtui.

Radio Jyväskylän haastattelema jyväskyläläismies kertoo tapauksen saaneen alkunsa uuden vuoden juhlista. Miesporukan syömiskilpailussa kisattiin siitä, kuka uskaltaa syödä eniten supertulista chiliä.

- Mukana sattui olemaan erittäin luova yksilö, joka mietti, miltäköhän se tuntuisi, jos tuota kastiketta laittaisi p**seeseen. Siitä se koko illan episodi lähti liikkeelle.

Aluksi idea oli ollut puhdas vitsi, mutta juhlien edetessä mies päätti ryhtyä tuumasta toimeen - ystävien estelyistä huolimatta.

- Minä yritin sanoa, että jumaliste, ei tällaiseen voi lähteä, sillä siinähän lähtee henki. Tämä yksilö oli kuitenkin yhä sitä mieltä, että se täytyy kokeilla. Pöydän ääressä kun oltiin, lupasin, että jos kerran noin kiinnostunut olet ja olet sitoutunut testaamaan asiaa, niin minä voin laittaa sen kastikkeen sinulle sinne.

- Siitä sitten mentiin miesporukalla kylpyhuoneeseen, housut kinttuihin ja kaveri otti hyvän asennon. Minä sitten tumppasin sormet chilipönttöön ja otin sieltä elämäni isoimman annoksen sitä chiliä ja siitä rohkeasti täräytin ne kaikki kaverin hanuriin.

- Ei siinä mennyt kuin 15 sekuntia, kun kaverin kasvoilla alkoi näkyä pientä muutosta. Se ilme ikään kuin viesti, että nyt on tosi kyseessä. Meistä se oli erittäin hauskaa, mutta kaveri suuntasi erittäin nopeasti wc:n puolelle ja viihtyi siellä 1,5 tuntia. WC:n ulkopuolella aloimme huolestua ja miettiä, olisiko tässä jo 112-meininki, koska äänistä päätellen WC:ssä oli niin käsittämättömät tuskat päällä. Eli leikki muuttui siinä vaiheessa vakavammaksi.

Kuuntele tarina alusta loppuun Radio Jyväskylän sivuilta.

Radio Jyväskylä ja Iskelmä ovat osa SBS Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat