Idols päättyi Diandra Floresin voitonkyyneliin

07.05.2012 06:43 - Antti Granlund

Diandra Flores kruunattiin eilen Idols-laulukilpailu voittajaksi. Toiseksi kilpailussa sijoittui Susanna Erkinheimo.

Kuudetta kertaa Suomessa järjestetyn Idolsin finaali pidettiin Helsingin jäähallissa. Finaalissa oli ensimmäistä kertaa kilpailun historiassa kaksi naista. Molemmat esittivät kolme kappaletta: itse valitsemansa laulun, tuomariston valinnan ja voittajan ensimmäisenä singlenä julkaistavan Idols-kappaleen. Lisää esityksistä täällä.

Diandra Flores murtui kyyneliin äänestystuloksen ratkettua. 17-vuotias hyvinkääläinen oli  voitonhuumassa vielä lähetyksen päätyttyä MTV3:n haastattelussa.

- Tuntuu ihan käsittämättömän hienolta, en mä vielä edes tajua. Niin suuri kiitos kaikille, ketkä on tsempannut ja äänestänyt tämän kisan ajan. Tämä ilta on ollut mun elämäni paras. Pääsin esiintymään noin isolle yleisölle ja se käsittämätön meteli mikä siellä oli. Ja oli hirveän kiire koko ajan vaihtaa vaatteita ja tuli semmoinen ihan kunnon showmeininki päälle, oli ihan parasta, Flores kommentoi.

Susanna Erkinheimo oli luonnollisesti pettynyt jäätyään kisassa toiseksi, mutta hän kertoi kuitenkin odottaneensa sitä.

- Kyllähän mä tiesin, että Diandra voittaa. Tyhmäkin sen tietää. En voi sanoa, että olisin kuitenkaan pettynyt. Sunnuntaisin kun on päässyt jatkoon, on ollut positiivisen tyhjä olo. Nyt on vähän negatiivisen tyhjä olo, Erkinheimo kertoo MTV3:lle.

- Olen koko ajan sanonut, että sen levytyssopimuksen takia olen tänne tullut. Toivon, että mulle käy hyvin ja saisin mahdollisuuden tehdä sen sopimuksen ja keikkoja tietysti myös.

Erkinheimo kertoi myös toivovansa, että kakkossija antaisi hänelle enemmän mahdollisuuksia päättää siitä, millainen levystä tulee.

Lähde: MTV3

Kilpailut

Uusimmat