Lola Wallinkoski tanssittaa syksyllä peppuja pieniksi

01.06.2012 06:56 - Antti Granlund

Lola Wallinkoski juontaa syksyllä alkavana Tanssii peppu pieneksi -ohjelman.Ohjelma perustuu kansainväliseen ohjelmaformaattiin Dance Your Ass Off.

Ohjelmassa suomalaiset miehet ja naiset pudottavat painoaan tanssien ravintoasiantuntijoiden ja ammattilaistanssijoiden opastuksella.

- Tämän ohjelman piti ehdottomasti tulla Suomeen, koska siinä yhdistyvät hyvin kaksi mahtavaa asiaa. Ihmiset pääsevät pitämään huolta omasta terveydestään ja pudottamaan painoaan sekä samalla nauttimaan tanssin ilosta, Wallinkoski kertoo.

Ohjelmaan valitaan yhdeksän kilpailijaa, jotka ottavat toisistaan mittaa visuaalisesti näyttävien koreografioiden parissa - myös viikoittaiset punnitukset tuovat pisteitä eniten painoaan pudottaneille kisaajille. Kilpailun voittaja palkitaan uudella kevyemmällä ja energisemmällä elämällä.

- Tavalliset ihmiset saavat mahdollisuuden lähteä kiinnostavaan ohjelmaan mukaan, eli siinä ei ole mitään itsensä nolaamista.

Lola kokeillut kummallisiakin laihdutuskeinoja

Wallinkoski kertoo Voicen haastattelussa erilaisista laihdutuskeinoista. Hänen mukaansa typerintä laihduttamista on jättää aterioita syömättä, ja ylipäätään olla nälässä.  

- Pahin mihin silloinen mallimamma minut puoliksi pakotti oli viili-ananas-dieetti, jossa ei syödä mitään muuta kuin viiliä ja ananasta. Toisena päivänä sai muistaakseni syödä palan tummaa leipää, se oli aivan järjetöntä. Mutta olin 18-vuotias ja kuuntelin neuvoja.

Wallinkosken mukaan toimivin keino painonpudotukseen on se perinteinen, liikunta ja oikea ruokavalio.

- Paras on liikunta ja oikea ruokavalio yhdistettynä, kumpikaan ei välttämättä yksin tuota haluttuja tuloksia, mutta yhdessä ne toimivat.

Lähde: Fox, Voice

Kilpailut

Uusimmat