IL: Asumusero odotettu? Kimi ja Jenni etääntyivät jo häiden jälkeen

08.02.2013 11:00 - Eeva Rajala

Iltalehti kertoo, miten Kimi Räikkönen ja hänen vaimonsa Jenni Dahlman-Räikkönen alkoivat etääntyä toisistaan jo nopeasti häiden jälkeen, kertoo Iltalehti. 

Kaksikon näyttävät häät järjestettiin Vanajanlinnassa vuonna 2004, jonka jälkeen he perustivat yhteisen kodin Sveitsiin. Lehden mukaan molemmat alkoivat kuitenkin pian häiden jälkeen elää omaa elämäänsä. Räikkönen keskittyi ajamiseen ja yöelämää, Jenni-vaimo keskittyi hevosharrastukseensa.

Jo muutama kuukausi häiden jälkeen alkoi liikkua huhuja Räikkösen kovastakin juhlinnasta ja vieraista naisista, mutta parin asioidenhoitaja kiisti tällaiset epäilyt jatkuvasti.

Eilen uutisoitiin, miten Kimin ja Jennin suhde päättyi asumuseroon. Iltalehden haastattelemien lähipiiriläisten mukaan pariskunnan yhdessäolo oli koetuksella jo jonkin aikaa.

- Ero on luonnollinen jatko ja varmasti oikea ratkaisu, eräs kertoo lehden printtiversiossa.

Virallista avioerohakemusta kaksikko ei vielä ole jättänyt, mutta Ilta-Sanomien tietojen mukaan Jenni ei ole jäämässä puille paljaille mahdollisen eron sattuessa. Lehti kertoo, että pariskunta on tehnyt ulkomailla avioehdon, joka kyllä suojaa formulakuskin megaomaisuutta. Avioehdossa on kuitenkin turvattu myös Jennin toimeentulo, eikä hänelle tiettävästi tule talousongelmia.

Lähteet: Iltalehti, Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat