Maria Sid, oletko puuma?

19.05.2013 09:00 - Katariina Näreaho

"Jos ihminen rakastuu, niin eihän sillä ole mitään väliä, mihin se rakastuu tai kehen se rakastuu", Maria tuumaa. Seksikkäintä vastakkaisessa sukupuolessa näyttelijättären mielestä on aivot.

Valovoimainen ja aurinkoinen. Näillä sanoilla voisi kuvailla upeaa Maria Sidiä, joka kääntää katseet saapuessaan huoneeseen. Tällä viikolla syntymäpäiviään viettänyt näyttelijätär juhlisti 45-vuotispäiväänsä osallistumalla Helsingissä perjantaina järjestettyyn Puuma Stagen muotinäytökseen.

Maria Sid, oletko siis itse puuma?

- Tää puuma-käsite alkaa olla jo vähän klisee. Sanon tuohon, että en kommentoi. Mutta koen olevani tarpeeksi kypsä catwalkille. Nyt on sen aika, Maria nauraa.

Parisuhteessa miesten ja naisten välisellä ikäerolla ei ole Marian mielestä enää väliä.

- Jos ihminen rakastuu, niin eihän sillä ole mitään väliä, mihin rakastuu tai kehen rakastuu. Mutta kun rakastuu, niin se tapahtuu. Silloin ei ole iällä eikä millään muullakaan merkitystä.

Marian mielestä miehellä saa olla pilkettä silmäkulmassa, mutta tärkein ja seksikkäin asia on kuitenkin se, mitä hänellä on korvien välissä.

- Ehdottomasti seksikkäin osa miehestä on aivot. Ja sithän mä pidän myöskin reisistä, Sid nauraa.

- Olin katsomassa erästä musikaalia New Yorkissa ja siinä oli yksi supersankari jolla oli sellaiset reidet, että mä meinasin pyörtyä oikeasti!

Kilpailut

Uusimmat