Mikä on kauneutesi salaisuus, Helena Lindgren?

17.07.2013 07:30 - Katariina Näreaho

Meikkitaiteilija Helena Lindgrenin nuorekasta olemusta ja kauneuden salaisuutta on pohdiskeltu internetin keskustelupalstoilla asti.  

Taannoin näyttelijänä ja laulajana kunnostautunut meikkitaiteiluja Helena Lindgren on upea näky! 56-vuotiaan Lindgrenin kauneuden salaisuutta on pohdiskeltu myös Vauva-lehden keskustelupalstalla, jossa kummastellaan, miten nainen voi näyttää nuoremmalta kuin moni kolmekymppinen?

Mikä siis on kauneutesi salaisuus, Helena Lindgren?

- Oikeastaan ei ole mitään salaisuutta. Se on vaan hyvät elämäntavat ja tietysti hyvät geenit, mutta ne ei riitä jos elää kuin pellossa. Tietysti tämän ammatin kautta on tullut se, että pitää itsestään huolta, nainen kertoo Iskelmän haastattelussa.

Lindgren kertoo vannovansa rutiinien nimeen. Nainen ei usko poppakonsteihin, vaan säännölliseen itsensä huoltamiseen.

- Aina kun herään, voimistelen ja venyttelen noin parikymmentä minuuttia. Sen jälkeen otan kylmän suihkun ja syön aamupalan. Teen näin joka aamu, muuten en pääse liikkeelle.

Diili-ohjelmastakin tuttu monitoiminainen huomauttaa, että ulkonäöstään voi huolentia monella tavalla, eikä kaikkesta tarvitse maksaa mitään.

- Voi kävellä portaat, venytellä, läpsytellä kasvoja kylmällä vedellä ja jumpata naamaa. Täytyy muistaa, että kasvoissa on lihaksia, joita tulee voimistella. Kasvojumppa auttaa siihen, ettei kasvot rupea niin helposti roikkumaankaan.

Päivittäisten kauneusrutiinien lisäksi Lindgren kertoo käyvänsä kuukausittain kampaajalla.

- Käyn leikkauttamassa hiukseni ja värjäyttämässä tyvikasvuni. Pyrin myös käymään suht säännöllisesti kasvohoidoissa. Mutta aina ei tietenkään ehdi ja sen takia on erittäin tärkeää tehdä näitä säännöllisiä rutiineita.

Kilpailut

Uusimmat