Helena Lindgren: Itsevarmuus on seksikkäintä

28.07.2013 10:00 - Katariina Näreaho

Meikkitaiteilija Helena Lindgrenin mielestä niin miehissä kuin naisissakin seksikkäintä on se, kuinka henkilö kantaa itsensä.

Helena Lindgren, 56, on ehtinyt meikkitaiteilijauransa ohella kunnostautua myös näyttelijänä ja laulajana. Diili-ohjelman viime kaudelta tuttu kaunotar kertoo, että vastakkaisessa sukupuolessa eniten vetoaa olemus ja käytös, ei niinkään ulkonäkö.

- Kiinnitän huomiota siihen, miten henkilö kantaa itsensä. Miten hän katsoo ja miten hän kohtelee muita. Jos näkee, että hän kohtelee hyvin ihmisiä ja on läsnä, niin siinä on jo sellaista seksikkyyttä, joka vetoaa minuun, Lindgren kertoo Iskelmän haastattelussa.

Myös naisissa pätevät samat asiat. Meikin ja kampauksen alla on oltava paljon muuta.

- Seksikkäintä on kokonaisuus; itsevarmuus ja se miten kantaa itsensä. Meikki ja kampaus ovat vain lisäarvoa. Enemmänkin se lähtee ryhdistä ja että on sinut itsensä kanssa.

Nuorekkaan Lindgrenin kauneuden salaisuutta on pohdiskeltu muun muassa internetin keskustelupalstoilla. Kysyimme naiselta, miten hän pitää ulkonäöstään huolta. Lue täältä, mitä Lindgren paljasti.

Kilpailut

Uusimmat