Leijonasydän-elokuvan tähti Laura Birn: Elän unelmaani

18.10.2013 07:30 - Katariina Näreaho

Tänään ensi-iltansa saava Leijonasydän on odotettu ja kehuttu kertomus pikkukaupunkilaisesta uusnatsista, joka rakastuu naiseen, jolla on tummaihoinen poika.

Leijonasydän-elokuvaa tähdittävä Laura Birn elää tällä hetkellä unelmaansa. Paljon urallaan saavuttanut näyttelijä kertoo haaveilevansa uusista ja erikoisista rooleista.

- Haaveilen näyttelemisestä. Toivon, että saisin näytellä hienoja, mielenkiintoisia ja erilaisia rooleja. Rakastan näyttelemistä vieläkin todella paljon, Birn kertoo.

Dome Karukosken ohjaamassa elokuvassa Birn näyttelee Saria, joka rakastuu uusnatsiin. Rakkauden haasteena on kuitenkin se, että hänellä on edellisestä suhteesta tummaihoinen poika. Miten Birn valmistautui Sarin rooliin?

- Kaikki roolit vaativat aina ennakkotyötä. Miettimistä, pallottelemista ja keskusteluita. Tähän rooliin en mitään tiettyä kirjallisuutta lukenut, vaan valmistautuminen tuli lähinnä havainnoista ja kokemuksista.

Leijonasydän saa ensi-iltansa tänään perjantaina, 18. lokakuuta. Päärooleissa nähdään Birnin lisäksi muun muassa Peter Franzén sekä Jasper Pääkkönen. Myös Iskelmän Aamuklubin Anna-Mari Raaska nähdään elokuvassa sivuroolissa.

Kilpailut

Uusimmat