Marita Taavitsainen: Olen elämäni kunnossa

15.02.2014 11:00 - Senni Loikala

Iskelmälaulaja Marita Taavitsaisen arki on täynnä menoa ja meininkiä, kiitos kahden pienen prinsessatytön.

Iskelmälaulaja Marita Taavitsainen kertoo olevansa elämänsä kunnossa. Pirteän äidin hyvästä iskusta pitävät nimittäin huolta kaksi pientä tyttöä, Stella, 2, ja Iines, 4. Yhdessä he ovat käyneet hiihtämässä ja luistelemassa.

- Itsekin olen saanut kaivettua luistimet kaapista. Ne olivat oikein ruosteiset ja nyt ne ovat teroitettuina, sanoo Taavitsainen.

Jääkentällä Taavitsaisella on jalassaan kaunokit, mutta tyttärillä hokkarit. Taavitsaisen mukaan kaunoluistimia ei enää näe tytöillä, vaan kaikilla kuuluu olla hokkarit.

- Mies on IFK:ssa töissä, joten älä väitä vastaan. Kyllä meilläkin tytöt odottivat jotain ihania vaaleenpunasia. Mutta niihin laitettiin nätit nauhat, jos sitten kelpaisi, ja pinkit suojukset, kertoo Taavitsainen.

Vaikka Taavitsaisen tyttärillä on hokkarit, niin myös prinsessaleikit kuuluvat arkeen. Taavitsainen saa vain harvoin leikkiehin kuuluvia kruunuja päähänsä.

- Kyllä mie ihan tyydyn tähän. Minun kruunuhan oli silloin 20 vuotta sitten. Kattelen niitä ihania omatekemiä prinsessoja, sanoo Taavitsainen.

Kilpailut

Uusimmat