Maaliskuun horoskoopit - minkälaista tulevaisuutta Anna-Mari sinulle povaa?

12.03.2014 04:13 - Antti Granlund

Iskelmän Aamuklubin tähtientulkitsija Anna-Mari on laittanut horoskoopit uuteen uskoon. Suomalaisugrilaisiin horoskooppimerkkeihin kuuluvat muun muassa majava, joutsen, peruna-ankeroinen ja helmipöllö.

Tässä Anna-Marin horoskoopit maaliskuulle1.- 31.3.2014.

Ahma (tammikuu)

Jos et halua, että pyllysi roikkuu Iskelmäfestareilla, vähennä mässytystä ja aloita ennennäkemätön pakaratreeni. Maaliskuussa nimittäin Orion ja Saturnus ovat tangenttikonstellaatiossa toisiinsa nähden, ja kun siihen vielä tulee päälle Linnunradalla tapahtuvat energeettiset ionimyrskyt ja se tosiasia, että perääntyvä Merkurius tekee neliötä Marsille, on rasvan kerääntyminen alaspäin osoittaviin ruumiinosiin poikkeuksellista. Tehostaaksesi treeniä sido vielä juoksulenkille pääsi ympärille pieniä maarianheinäkimppuja.

Norppa (helmikuu)
Puutteenkalvama kehosi huutaa vitamiineja, raakaravintoa ja villiä lempeä. Jos kotona tarjolla oleva lempi ei ole villiä, sitä saattaa olla tarjolla muualla. Ja onkin. Googlaa Suomi24 ja Victoria Milan.

Poro (maaliskuu)
Joku on toiminut selkäsi takana.

Majava (huhtikuu)
Innostut parvekeviljelystä. Ämpäriperunat ja amppelimansikat ovat ok, mutta laittomien yrttien kanssa kannattaa olla varovainen. KAIKKI NAAPURISI EIVÄT OLE YSTÄVIÄSI.

Kiljuhanhi (toukokuu)
Maineesi suurena rakastajana on kiirinyt laajalle, ja maaliskuussa sinua lähestytään yllättäviltäkin tahoilta. Kaikki haluaisivat päästä osallisiksi hämmästyttävistä suutelutaidoistasi. Älä kitsastele luonnon sinulle antamien lahjojen kanssa.

Lehtokurppa (kesäkuu)
Maaliskuussa elämäsi muistuttaa mahtavaa Niger-jokea: se virtaa eteenpäin tasaisesti ja järkähtämättömällä voimalla, ilman suuria mutkitteluja tai kuohuntaa. Pinnan alla piileviin hiekkasärkkiin saatat kuitenkin jumittua mahastasi, ja silloin sinut krokotiili syö. Pidä silmäsi auki.

Paarma (heinäkuu)
Et olekaan pitkään aikaan ollut tekemisissä kansainvälisten rikollisjärjestöjen kanssa, mutta maaliskuussa siihen saattaa tarjoutua tilaisuus.

Joutsen (elokuu)
Kohtaat tumman muukalaisen. Hänellä on tiluksia Ranskassa, palatsi Venetsiassa ja yksityinen saari Karibialla. Tunnistat hänet huopahatusta. Hänen sukunimensä tarkoittaa saksaksi idioottia. On ihan sinusta itsestäsi kiinni, haluatko antautua elämäsi seikkailuun vai jatkaa perunoiden kuorimista janssoninkiusausta varten.

Peruna-ankeroinen (syyskuu)
Polvet vaivaavat. Varo, ettet joudu lumelääkärin lavitsalle, joka vain näyttelee leikkaavansa repaleiset kierukkasi.

Helmipöllö (lokakuu)
Asuntokauppoja pukkaa.

Karhu (marraskuu)
Työnnät kuonosi ulos haisevasta talvipesästäsi hyvissä ajoin tänä keväänä, ja se kannattaa. Kohtaat ennennäkemättömiä seikkailuja ja pääset ensimmäisten joukossa maistamaan makeaa kevätsimaa. Pidä huolta hygieniastasi, kukaan ei arvosta homeista haaroväliä.

Pukki (joulukuu)
Kevät on Pukille vaikeaa aikaa. Et ole mukavuusalueellasi, kun muu kansa kiitää uusissa ilmatyynyshockabsorberlenkkareissaan pitkin sulaneita jalkakäytäviä ja esittelee mauttomiin pyöräilyshortseihin pakattua ahteriaan työpaikalla. Hae lohtua mistä voit. Viina ja irtosuhteet ovat ne perinteisimmät.

Kilpailut

Uusimmat