Tähän on tultu: Jethro myi Aamuklubin juontajan Anna-Marin!

12.06.2014 11:00 - Anna Hopi

Myyntimies Jethro Rostedt on sen verran sanoistaan sukkela turkulainen, että hän päätyi myymään Aamuklubin kauppakeskuskiertueella Iskelmän juontajaa Anna-Mari Raaskaa.

Turun Skanssi sai kokea jotain koomista tiistaina, kun TV-tähti ja koko Suomen tuntema myyntimies Jethro Rostedt pisti kaikki taitonsa peliin Anna-Mari Raaskaa kaupatessaan.

- No mun on pakko vetää hatusta tää homma. Mulla lähtee yleensä realismin puolelta ja rehellisyyden kautta tää homma. Naiseltahan ei koskaan saa kysyä ikää, joten kuinka paljon sä painat? Lähdetään siitä, aloitti Jethro myyntipuheensa.

Raaska paljasti painonsa, minkä jälkeen alkoi oikea suitsutus.

- Täällä olis 56 kiloa elämäniloa. Pieni ja pippurinen. Vähän ajettu, eiköhän me voida käyttää tätä termiä. Onko sulla monta lasta?

Kuultuaan juontajamme kahdesta jälkeläisestä, oli Rostedtilla sanat valmiina.

- Ehkä tässäkin täytyy todeta, että ongelmia tulee ilman muuta olemaan, kun romanttista iltaa vietetään. Ton ikäiset pojat v*ttuilee aika rajusti. Ja pummaavat fyrkkaa. Otetaan sulle sellainen mies, jolta löytyisi hiukan maksukykyä lompakosta. Mut ootha sä kaunis, ja jos totta puhutaan, niin kyl tässä heteromiestä hirvittää, kun sun vieressä heiluu.

Loppuun tuli vielä miesten iskuvinkki.

- Oikeestaan sun kannattaa vaan lähteä tonne Turun Aurajoen tuntumaan ja ravintolalaivaan. Kyllä sä sieltä jonkun äijän löydät. Et välttämättä hyvää, mutta on sulla ainakin ensi yö hauskaa!

Kilpailut

Uusimmat