Joudutko olemaan erossa rakkaastasi? Näin selviät tilanteesta kunnialla

25.06.2014 13:00 - Anna Hopi

Välillä komennustyöt tai muunlaiset olosuhteet vievät rakkaimman ihmisen sinusta kauemmaksi. Miten kestätte välimatkan - siihen on viisi hyvää neuvoa.

Jos kumppanisi lähtee kauemmas, etkä näe häntä joka päivä ja herää hänen vierestään aamuisin, on tärkeää rakentaa suhteeseen yhteyttä muulla tavalla. Voit yksinkertaisilla tavoilla tuoda parisuhteeseen tunteen, että olette tässä yhdessä.

1. Yhteinen tavoite

Suhde on tuuliajolla, jos ette tiedä, minne olette menossa yhdessä parina. Keskustelkaa henkilökohtaisista tavoitteistanne ja haaveistanne. Miettikää, miten ne sovitetaan yhteen ja miten voisitte viettää hyvää elämää. Tavoite lienee kuitenkin elää jossain vaiheessa elämää, jossa olette tiiviimmin yhdessä. Jos ei ole, on tärkeää pohtia erossaolon vaikutusta suhteeseen.

2. Kommunikaatio

Keskusteluyhteys luo tunteen syvästä suhteesta. Jos pystytte välimatkasta huolimatta puhumaan asioista ja pääsemään yhteisymmärrykseen, molemmat kokevat tulleensa tuetuiksi. Suhde voi vahvistua ja luottamus välillänne on ja pysyy.

3. Lähetä rakkauskirje

Pienillä asioilla on merkitystä, kun ollaan erossa. Voit muistaa rakastasi ja piristää hänen päiväänsä vaikka tekstiviestillä, kirjeellä tai kortilla. Kukkalähetyksellä muistaminen tuo hänelle olon, että olet todella ajatellut häntä päivän mittaan. Suunnitelkaa jo seuraavaa näkemistänne.

4. Luottamus

Mustasukkaisuuden peikko voi nakertaa mitä tahansa suhdetta, mutta kun todella tunnet läheisesi, tiedät suhteenne laadun. Voit pysyä luottavaisin mielin siitä, että hän pysyy sinulle uskollisena.

5. Mitä voitte tehdä silti yhdessä

Vaikka ette olisi fyysisesti yhdessä, voitte silti tehdä asioita yhdessä. Katsokaa samaa TV-ohjelmaa tai elokuvaa, lukekaa kirjaa, katselkaa kuuta, vierailkaa taidemuseoissa. Vertailkaa kokemuksianne. Sopikaa tapaamisista, vaikka kyse olisi nettideiteistä Facebookissa.

Lähde: Family Share.

Kilpailut

Uusimmat