IL: Joel Hallikainen kiisti Koivusalon sopupuheet: "Kaikella on aikansa"

31.07.2014 18:35 - Anna Hopi

Eilen elokuvaohjaaja Timo Koivusalo kertoi Iltalehdelle, miten hänen ja Joel Hallikaisen pitkään kestänyt välirikko oli viimein ohi, ja yhteistyökin mahdollista. Nyt Hallikainen puhui suunsa puhtaaksi.

Tuttu juttu -ohjelmaa männävuosina juontanut kaksikko on ollut pitkään epäsovussa keskenään. Suuri yleisö ehti jo toivoa hetken suosikkiohjelman paluuta ja parivaljakon välien lämpenemistä, mutta Joel Hallikainen tyrmäsi väitteet puhelinkeskusteluista ja sovun hieromisesta.

- Soitin Koivusalolle tasan kerran kaksi vuotta sitten, kun oli asiaa 50-vuotisdokumentistani. Ne soittelut ovat olleet siinä. En ole nähnyt häntä 14 vuoteen, kommentoi Hallikainen Iltalehdelle.

Artisti jatkoi kommentoimista vielä Facebook-sivuillaan ja pyysi tekstissään kansaa päästämään unelmasta irti.

- Armahtakaa TV-katsojia. Mitä siitä tulisi jos me kaikki joskus viime vuosituhannella televisiossa häärineet alkaisimme kaiken alusta. Kuka sellaista haluaisi katsoa... Kaikella on aikansa ja nyt pikku-höpönassut katse huomisiin. Siellä meitä jo odottavat huikean lahjakkaat uudet TV-tähdet, meidän kaikkien iloksi. On aika antaa uudenpolven tekijöille tilaa, kirjoitti Hallikainen.

- Tuttu juttu -ohjelma oli monelle rakas, viikottain miljoona yleisön kerännyt yhteinen lapsemme. Toivon että kohta parikymmentä vuotta käyty keskustelu Timon ja minun välirikosta päättyisi sopuun, jonka SINÄ teet itsesi kanssa siitä, että kaikella on aikansa. Emmehän haluaisi katsoa tv-ruuduistamme luonnehäiriöistä, muotopuolta lasta, jota venytämme vain siksi, ettemme suostu päästämään sitä maailmalle. Kaikelle on aikansa. On uusien ohjelmien aika. Päästetään jo irti eilisestä!

Kilpailut

Uusimmat