Iina Kuustonen: "On tervettä kyseenalaistaa omat periaatteensa"

02.08.2014 09:51 - Anna Hopi

Raikas tyttökomedia Kesäkaverit tulee 1. elokuuta ensi-iltaan kotimaisilla valkokankailla. Näyttelijä Iina Kuustoselle rooliin samaistuminen tuli luonnostaan.

Tyttöjen välisestä ystävyydestä kertova huumorielokuva tutustuttaa railakkaaseen kolmikkoon, Iirikseen, Karoliinaan ja Eevaan, jotka työskentelevät hankolaisessa kesäkahvilassa ja pohtivat elämäänsä biletyksen lomassa. Iina Kuustosen roolihahmo joutuu kovan paikan eteen, kun sydämessä ailahduksia aiheuttaa varattu mies.

- Tunnistan kyllä sen, mitä Karoliina käy läpi leffassa. Se on aina tehnyt kaiken elämässään tunnollisesti ja kunnollisesti. Ja luullut että tietää kaiken, mitä tehdä. Sitten hän löytääkin itsensä tilanteesta, jossa pää ja sydän menee niin sekaisin, kun rakastuu vanhempaan varattuun mieheen, ettei enää tiedä mihin seuraavaksi lähteä, kertoi Kuustonen Iskelmälle.

- On tosi tervettä, että sellaisia hetkiä tulee, että joutuu kyseenalaistamaan omat periaatteensa. Se olisi paljon vaarallisempaa, jos pitäisi väkisin kiinni jostain vanhasta vain siksi, että on päättänyt omaksua tietyn tavan elää. Ajattelen, että elämästä voi oppia hyvin, kun menee kaikkia kokemuksia kohti rohkeasti.

Katso Kesäkaverit-traileri alta.

Kilpailut

Uusimmat