Johanna Koivu oli jäädä bussin alle: "Se oli sekunneista kiinni"

19.08.2014 13:17 - Anna Hopi

Syksyn korvilla moni ekaluokkalainen liikkuu liikenteessä, minkä vuoksi autoilijoilta odotetaan varovaisuutta. Sama välittäminen koskee muitakin kulkijoita. Elonkerjuu-yhtye viulisti Johanna Koivu sai kokea hätkähdyttävän tilanteen, jossa kuskilla oli tarkkuus kateissa.

Johanna Koivu liikkui ystävänsä kanssa Helsingissä tutulla alueella ja aikoi juuri ylittää tien, kun vierestä pyyhälsi bussi ohi hidastamatta. Elonkerjuu-viulistin henki oli hiuskarvan varassa.

- Olin perjantaina Helsingin Kalliossa ylittämässä Hämeentietä. Katsoin että vihreät valot palavat ja olin ystäväni kanssa astumassa tielle. Yhtäkkiä ystävä repii mut pois tieltä ja bussi suhahtaa siitä ohi päin punaisia. Kuski räpläsi kännykkää - se oli sekunneista kiinni, Johanna Koivu kertoi Iskelmälle.

Koivu ja Iskelmä haluavatkin yhdessä muistuttaa autoilijoita siitä, että on tärkeää liikkua liikenteessä varovaisesti ihan kaikkien vuoksi. Huomiota kannattaa keskittää koulutiellään kulkeviin ekaluokkalaisiin ja heidän lisäkseen kaikenlaisiin jalankulkijoihin ja pyörällä ajajiin.

Kilpailut

Uusimmat