IL: Muoviton syyskuu kerää julkkiksia osallistumaan - Anna Puu jakoi ajatuksiaan

03.09.2014 14:29 - Sanna Wänskä

Muoviton syyskuu on kerännyt huikean määrän osallistujia hyvän asian puolesta. Laulaja Anna Puu on yksi heistä.

Anna Puu osallistuu muovittomaan syyskuuhun yhdessä noin 23 000 muun suomalaisen kanssa. Tapahtuman tarkoituksena on minimoida turhan muoviroskan syntyä syyskuun aikana.

- Muoviroskaa on niin paljon. Olisi hyvä, jos muovittoman syyskuun ansiosta pystyy muuttamaan omaa kulutuskäyttäytymistä. Joka kerta, kun vien roskiksen, ajattelen, että täällä on taas pelkkiä muovirasioita muovipussi täynnä, Anna Puu kertoi Iltalehdelle.

Facebook-tapahtumassa kehotetaan osallistumaan itselle parhaaksi katsomallaan tavalla, vaikka pieni askel kerrallaan. Anna Puu on samaa mieltä siitä, ettei tapahtumaa tarvitse ottaa liian vakavasti, vaan riittää, että kiinnittää enemmän huomiota siihen, kuinka paljon muovia käytetään.

Hän aikoo olla itselleen armollinen, eikä ruoski itseään, vaikka ei löytäisikään muoviin pakkaamatonta kurkkua kaupan vihanneshyllyltä.

Oletko itse valmis vähentämään muovinkulutusta kuluvan kuukauden aikana? Muovittomaan syyskuuhun voi osallistua täällä. Muista haastaa myös ystävätkin mukaan.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat