Sairaus toi Ilpo Kaikkoselle hurjat kiputilat: "En hae sääliä"

02.10.2014 14:00 - Emma Ylistalo

Muutama kuukausi sitten laulaja Ilpo Kaikkosella todettiin selkärankareuma. Kipulääkkeiden avulla keikat jaksava artisti haluaa muistuttaa fanejaan siitä, kuinka tärkeää oma terveys on.

Laulaja Ilpo Kaikkonen kertoi Facebookissa koskettavan tarinan sairaudestaan. Artistilla todettiin muutama kuukausi sitten selkärankareuma, jonka lääkityksestä hän ensin kieltäytyi. Hän halusi yrittää muilla keinoilla pitää kivut ja taudin kurissa.

"Jumppaamisesta ja venyttelystä huolimatta nyt on mennyt kaksi kuukautta niin, etten ole kyennyt urheilemaan, välillä en edes nousemaan sängystä huutamatta ja kiroamatta. Keikat ja duunit olen hoitanut vahvojen kipulääkkeiden avulla."

Aina urheilua rakastanut mies kertoi eilen menneensä pelaamaan sählyä kavereidensa kanssa. Liikkuminen ei tosin sairauden aikana ole ollut helppoa.

"Otin muutaman kivuliaan askeleen makuuhuoneesta keittiöön ja purskahdin kyyneliin, en niinkään kivusta vaan siitä masennuksesta etten tänäänkään pääsisi pelaamaan."

Lopulta vahva mies lähti kuitenkin kentälle kipulääkkeiden ja tukivyön avulla. Urheilun jälkeen hyvällä tuulella ollut Kaikkonen kertoi, että olo on raukea, eikä masenna. Mielessä oli kuitenkin totuus siitä, että maanantaiselta lääkärikäynniltä palataan reumalääkityksen kanssa. Kertomalla tämän tarinan Facebookissa mies halusi muistuttaa tärkeästä asiasta.

"En hae sääliä vaan tahdon muistuttaa teitä ystävät pienestä asiasta. Arvostakaa ja vaalikaa ruumistanne ja terveyttänne! Se on suuri apu myös mielenterveyden hoitamisessa."


Uutisoimme aikaisemmin Ilpo Kaikkosen musiikkivideosta. Katso haaveilemisesta kertova video täältä.

Kilpailut

Uusimmat