Jethro Rostedt: "TV-sarjan kuvaukset vaikuttivat parisuhteeseen - kaikki vaiheet koettu"

16.10.2014 19:26 - Anna Hopi

Kumpaa Jethro arvostaa enemmän, työtään vai vaimoaan?

Omaa TV-sarjaansa Myyntimies Jethro tähdittävä turkulainen kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt myöntää, että ohjelman tekeminen on vaikuttanut paljon perhe-elämään ja avioliittoon.

- Kaikki pyörii mun ympärillä tottakai, kun tämä ohjelma on kuvaus musta ja mun työstä. Katotaan asuntokauppaa meikäläisen vinkkelistä ja muunkinlaista bisnestä. Ulkomaanreissuja ei voida tältäkään kaudelta välttää. Siinä käsitellään tavallisen ihmisen ja asuntokauppiaan sairaasta sekoituksesta syntynyttä Jethro Rostedtia, nauroi mies Iskelmälle.

- Odottaa voi ihan mitä tahansa!

Rostedt kertoi, että sarjan tuoma huomio on vaikuttanut myös parisuhteeseen ja perhe-elämään.

- Ei se voi olla vaikuttamatta. Mä olen tiivistänyt sen siihen, että meillä on vaimon kanssa viha-rakkaus-suhde. Mä rakastan mun vaimoa yli kaiken ja mun vaimo vihaa mua, niin meillä on tällainen kuoleman balanssi. Ehkä se pitää meidät porskuttamassa.

Miehen mukaan pitkään liittoon on mahtunut monia vaiheita.

- Kaikki vaiheet. Kukaan ei ole luojan kiitos kuollut. Ollaan elävien kirjoissa. Meidän parisuhde on kestänyt sen takia, että olemme yllättävän vähän tekemisissä keskenämme. Jos olisin röhnöttämässä kotona päivät pääksytysten, olisimme varmaan Nuijasotien aikaan eronneet.

- Olen aina ajatellut elämän niin, että semmonen tekemisen meininki ja positiivisuus antaa parhaimmillaan jopa kolmisen vuotta lisää elinaikaakin. Yrittäjän rasti on siinä, että hän on mielestään korvaamaton mies. Meitä korvaamattomia miehiä riittää hautausmaat pilvin pimein.

Kumpaan Jethro on sitoutunut enemmän työhönsä vai vaimoon?

- Työhön. Viimeksi eilen vaimo sanoi, että pidän häntä itsestäänselvyytenä, mikä ei ole totta! Kai...

 

Jethro kertoi suututtavansa anopin pahasti ohjelman toisella tuotantokaudella. Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat