MeNaiset: Armi Toivanen suri pitkään isän kuolemaa: "Teki kovaksi sisältä"

21.11.2014 08:42 - Anna Hopi

Putous-ohjelmasta ja menestyselokuvista tunnettu Armi Toivanen menetti yksitoista vuotta sitten isänsä. Kuolema teki tähdestä turran pitkäksi aikaa.

Näyttelijätär Armi Toivanen on aina ollut isän tyttö. Hänelle oli kova paikka, kun rakas isä kuoli aivoverenvuotoon äkillisesti yksitoista vuotta sitten.

- Isän kuolema teki minusta äärimmäisen kovan pitkäksi aikaa, sillä Teatterikorkeakoulu on rankka paikka muutenkin. Minun oli paha olla ja ilman kuortani en olisi pystynyt tekemään heittäytyvää duunia, opiskelemaan sitä ja olemaan siinä duunissa rohkea. Jokainen päivä oli taistelua, koska turvattomuuden tunne sisälläni oli niin kova, kertoi Armi MeNaisille.

Isää ja tytärtä yhdisti suorapuheisuus. Toivasen mukaan alkoholistiperheessä kasvanut isä oli onnistunut elämänsä aikana luomaan itselleen lääkärin uran lähes tyhjästä. Isä myös tuki tytärtään tämän ammatinvalinnassa ja olisi ehkä itsekin halunnut näyttelijäksi.

 

Myös muusikko Bablo ikävöi äskettäin julkaisemassaan kappaleessa isäänsä. Lue juttu täältä ja katso samalla myös koskettava musiikkivideo.

Kilpailut

Uusimmat