"Anoppi helvetistä..." Miniän pahimmat painajaistarinat koottiin yhteen

16.12.2014 13:15 - Rea Tallgren

Monelle miniälle anoppi on hyvä ystävä, jonka kanssa tulee toimeen erinomaisesti. Joskus anoppi on kuitenkin epämiellyttävä tuttavuus - kuin suoraan painajaisista.

Reddit-sivuston käyttäjiä pyydettiin kertomaan kauheimpia tarinoita anopeistaan. Kysymys osoittautui suosituksi ja moni vastaaja intoutuikin kertomaan hurjimpia muistojaan anopeistaan, joista harva kuulostaa tutustumisen arvoiselta. Kokosimme alle kauheimmat ja surkuhupaisimmat tarinat.

"Kun mieheni kertoi äidilleen, että hän haluaa mennä kanssani naimisiin, kysyi hänen äitinsä minun kuulleni, eikö miehelläni ole enää yhtään ikävä Amyä. Amy oli hänen tyttöystävänsä, josta hän erosi kuusi vuotta sitten. Sitten anoppini alkoi itkeä ja vollotti "Minulla on ikävä Amyä."

"Anoppini kysyi minulta, olenko koskaan harrastanut balettia. Kun sanoin, että en ole, hän totesi: "No se käykin järkeen. Balettitanssijat pitävät vartalostaan huolta."

"Minun anoppini ei ole tyytyväinen mihinkään. Kun kävimme Holokausti-museossa, ja opas kysyi meiltä millaisia tunteita kierros oli herättänyt, totesi anoppini hänelle: "Tämä ei ollut ihan minun juttuni. Liian masentavaa, ja ihan liikaa tässä oli keskitytty siihen Hitleriin."

"Minun anoppini kutsui minua kolme ensimmäistä vuotta mieheni entisen vaimon nimellä."

"Anoppini ehdotti, että mieheni voisi osallistua Unelmien poikamies -ohjelmaan. Katsoin häntä hämmästyneenä, ja sanoin, että mieshän on jo varattu. "Kyllä, mutta hän voisi tavata tuolla jonkun uuden" anoppini totesi."

"Anoppini varasti osan hääkutsuistamme ja lähetti niitä omille ystävilleen. Halusimme pienet ja intiimit häät ja lopulta en tuntenut juhlistamme lähes ketään."

"Anoppini sanoi, että minun ei kannattaisi viivyttää lasten hankkimista enää, koska olen niin vanha. Olen 34."

Lähde: Huffington PostKiinteistövälittäjä Jethro Rostedt on tehnyt Myyntimies Jethro -ohjelmassaan huumoria anopistaan. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat