Aikuinen neitsyt tilittää netissä: "Miehet pommittivat kysymyksillä"

12.02.2015 19:39 - Senni Loikala

Amerikkalainen 23-vuotias Lisa Lo Paro haluaa seksiä vasta elämänsä rakkauden kanssa. Hän kertoi elämänsä kiinnostavia tapahtumia Hello Giggles -sivustolla.

Ensirakkaus oli vain ihastusta

"Tuntui itsestäänselvältä kertoa ensimmäiselle poikaystävälleni 16-vuotiaana, että olen neitsyt; olihan hän ensimmäinen, jota oli suudellut. Hänessä oli pahan pojan vikaa, hän oli ehdottomasti kokeneempi kuin minä, ja olin hullaantunut hänestä, vaikka tiesin, etten tulisi koskaan harrastamaan seksiä hänen kanssaan.

Se oli vain liian aikaista minulle, ja tahdoin joka tapauksessa odottaa, että rakastan ihmistä, jonka kanssa seurustelen. Ensimmäinen poikaystäväni oli vain ihastus. Joten 16-vuotiaana olin ajatellut kaiken ennalta: löytäisin jonkun erityisen ihmisen ja palaset loksahtaisivat kohdalleen (sanaleikkini on tarkoituksellinen)."

Ihanteet tuntuivat saavuttamattomilta

"Aika vieri eteenpäin. Kundien tapaaminen baareissa tai ensimmäisille treffeille meneminen muuttuivat paljon monimutkaisemmiksi opiskeluvuosina, koska aina kun "tahdotko tulla käymään luonani" -kysymys tuli esille, vastasi aina, että "en". Sitä tapahtui niin monia kertoja, että vastaukseni tulivat täydellisinä kuin apteekin hyllyltä, mutta mikä pahempaa, aloin vältellä treffejä. Ajattelin, että ovatko he kaikki tällaisia? Päättyisivätkö kaikki "hyvät" ensitreffit kutsuun panemaan? Yhtäkkiä rakkausihanteeni näyttivät hataroilta ja saavuttamattomilta."

Miehen reaktio yllätti positiivisesti 

"Kolmannella kerralla, kun kerroin kundille olevani neitsyt, muistan että minun täytyi pakottaa itseni kakistamaan sanat suustani ulos. Ihminen, jota olin tapaillut silloin tällöin kuukausia, oli todella erityislaatuinen, kiltti ja suklaasilmäinen poika, jonka poikamaisesta ujoudesta en saanut tarpeekseni. Hän kertoi minulle omasta seksihistoriastaan, kuinka hän ja hänen eksänsä olivat odottaneet toisiaan ja entinen tyttöystävä oli ainoa, jonka kanssa hän oli koskaan ollut.

Kun nojasin päätäni hänen olkaansa vasten, pystyin vain epävarmana kuiskaamaan sanat: "En ole koskaan aiemmin harrastanut seksiä." Hermoilin, miten hän vastaisi. Odotin shokkia, vaivaantuneisuutta, väärinymmärtämistä.

Mutta minä todella aliarvioin hänet. Hän kysyi: "Niinkö" - mutta siinä ei ollut mitään tuomitsevaa. Kun vastasin myöntävästi, kysyin miksi hän oli niin yllättynyt. Odotin hänen sanovan, etten vain vaikuttaisi "sellaiselta" ihmistyypiltä tai kysyisi henkilökohtaisia kysymyksiä siitä, odottaisinko avioliittoon tai muuta. Mutta hän vain sanoi: "En minä tiedä. Minä vain luulin, että se olisi tapahtunut sinulle jo." Se oli vain niin yksinkertainen perustelu, niin suora ja rehellinen.

Se oli paras kerta. Hänen vastauksensa sai minut ymmärtämään, että odotin tulevani tuomituksi; ja kun en tullut, niin tunsin oloni paljon varmemmaksi valintani suhteen, aivan kuin se todella olisi "normaalia".

Häpeää, noloutta ja epätoivoa

"Viime kerralla, kun kerroin miehelle olevani neitsyt, tapahtui se tekstiviestein. Olin tavannut tyrkyn miehen baarissa ja hän jatkoi tekstailemalla minulle taukoamatta viikkojen ajan, yrittäen metsästää kaiken informaation minusta samalla, kun hän vakuutteli olevansa melkoinen saalis. Elin tunne-elämältäni eron jälkeistä laskukautta, ja minun olisi todennäköisesti täytynyt potkia hänet pellolle ennemmin tai myöhemmin, mutta kun seksi tuli puheeksi, janosin hyväksyntää kertomalla hänelle - virtuaaliselle tuiki tuntemattomalle - että olin vielä neitsyt.

Hän ei ottanut sitä hyvin vastaan. Hän kysyi: "Aiotko odottaa avioliittoa?", aivan kuin hän olisi valmistautunut pitkään odottamiseen. Sitten hän sanoi, että: "Tiedäthän, että se varmasti sattuu paljon ensimmäisellä kerralla." Kiitos vain, herra terveysvalistaja. Sitten hän todella uljaasti tarjoutui tehtävään viedä neitsyyteni yhdellä lisäyksellä: "Niin pitkään, kun et tule riippuvaiseksi."

Ennen kuin kieltäydyin töykein sanankääntein, hän pommitti minua vähemmän taktisilla kysymyksillä, kuten millaista on olla neitsyt ja päällimmäisenä, että olinko seksuaalisesti turhautunut. Silloin toivoin, että olisin voinut lähettää hänelle keskisormea näyttävän hymiön.

Mutta tunsin myös hukkuvani häpeän, nolouden ja epätoivon tunteisiin, joista eroon pääseminen neitsyyteni takia tuntui mahdottomalta.

Ylpeästi neitsyt

"Nyt 23-vuotiaana olen varma valinnoistani. Ne ovat tehneet minusta onnellisen, huolimatta vaikeuksista, ja minusta tuntuu, etten ole pettänyt itseäni. Tiedän, mitä minä tahdon ja tulen aina tietämään, ja olen valmis odottamaan saadakseni sen. Mutta joskus odottaminen on rankkaa, ja nyt minä odotan seuraavaa kertaa, kun pääsen kertomaan miehelle olevani vielä neitsyt. Sillä kertaa aion sanoa sen ylpeänä, ilman häpeää, enkä pyytele anteeksi sitä, kuka minä olen."

Lähde: Hello Giggles


Aina avioliittoon asti odottaminen ei auta. Eräälle naiselle seksi hääyönä oli painajaismainen kokemus. Lue siitä täältä.

Kilpailut

Uusimmat