Ismo Leikola Maailman hauskin Show -kiertueelle: "Siistein juttu!"

13.02.2015 14:58 - Anna Hopi

Leikolan kiertueella nähdään myös Iskelmän taajuudelta tuttu koomikkopappi Sampsa Simpanen.

Maailman hauskimmaksi mieheksi Las Vegasissa Laugh Factoryn kilpailussa valittu Ismo Leikola suuntaa Maailman hauskin Show -kiertueelle tänään 13. helmikuuta. Miestä tulee lämmittelemään tiistaista 17. helmikuuta alkaen Iskelmän taajuudelta tuttu radioääni ja stand up -koomikko Sampsa Simpanen. Koomikkopappi luonnehti muutamalla sanalla Leikolaa kollegana.

- Ismo on koomikkona sekä ihmisenä terävimpiä kavereita, joita tiedän. Oivalluskyky on ihan omaa luokkaansa ja hän tekee kuitenkin ymmärrettävää komiikkaa, joka ei mene omia sfääreissään. Ihmisenä Ismo on taiteilija. Hänen kanssaan kiertueelle lähtö on mulle valtavan iso asia. Saan olla erään ihailemani koomikon kanssa kiertueella ja viettää samalla aikaa ystävien seurassa, kertoi Simpanen.

Vastauksena kysymykseen jännittääkö mies kommentoi sydämenlämpöisesti.

- Jännittää. Koko ajan. Paljon. On Ismolta mielettömän hieno juttu, että hän ottaa mut mukaan. Nöyränä menen esiintymään.

Ismo Leikolallakin oli sanottavaa koomikkopappi Simpasesta.

- Hirvittävän lupsakka ihminen ja hauskoja piirteitä, kun hänellä on tuo pappiaspekti siinä. Hän on lupaava koomikko, mitä olen keikkoja nähnyt. Sampsa tekee muutamalla keikallani alkuspotin. Vielä en ole hänelle syntejäni tunnustanut. Ehkä pitäisi järjestää. Ehkä voisi vetäistä takahuoneeseen jonkun verhon, jonka takana tunnustaisi. Vaikka eihän niitä paljon olekaan, niin ei ole mitään tunnustettavaa, kertoi mies.

Koomikolle kuuluu muutenkin hyvää.

- Amerikkaan tulossa keikkoja koko huhtikuun ja vähän toukokuutakin siellä. Ovet ovat lähteneet aukeamaan ja se on siistein juttu. Muissa maissa kiinnostusta alkaa olla, on helppo lähteä muualle keikalle Eurooppaan ja Australiaan. Kolmas tärkeä juttu on Suomi. Suomalaiset ovat heränneet sankoin joukoin siihen, että täällä on laadukasta stand uppia.

Katso täältä kiertueen aikataulu.

Kilpailut

Uusimmat