Mistä johtuvat arvet ihollasi? Naiset paljastivat pahimmat koettelemuksensa

15.03.2015 16:00 - Senni Loikala

Cristina, Lyne ja Emily kertoivat rankat tarinansa, jotka selittävät, mistä heidän huomattavat arpensa ovat tulleet.

CRISTINA

 

Arpi: Pitkä arpi kulkee pystysuoraan kaulasta reilusti rintojen alapuolelle.

"Minulla oli jo syntyessäni sydänsairaus... tulin maailmaan aivan sinisenä. Lääkäreiden täytyi tehdä hätäleikkaus, koska he eivät tienneet tulisinko selviytymään. Siitä lähtien olen käynyt läpi noin kuusi leikkausta. Muutama vuosi sitten sain sydämenvahvistimen; silloin olin ensimmäistä kertaa aikuisiän sydänleikkauksessa.

Vihasin arpeani... Mutta tyttöystäväni ovat tukeneet minua niin paljon. Muutamassa kuukaudessa pääsin murheistani, koska he toistivat minulle tyyliin: "Hei tyyppi, tuo on vaikuttava." Kaverillani oli tapana sanoa, että arpi antoi minulle rintavaon.

Minusta arvet ovat symboli siitä, että olemme taistelijoita - että teemme matkaa. Nuorempana yritin peittää arven 16-vuotissyntymäpäivilläni ja vastaavissa tilanteissa... Äitini aina hankki jonkin todella upean ja huippumuodikkaan mekon ja lisäsi jonkin ihmeellisen nyörin tai jotakin muuta peittääkseen arpeni. Se oli aika huvittavaa."

LYNE

 

Arpi: Kielen kärki on keskeltä hieman halki.

 

"Kun olin neljävuotias, otin kaksi tuolia ja aloin hyppelemään edestakaisin tuolilta toiselle tasapainotellen vartalollani. Mutta tuolit olivatkin huteria ja kaaduin kasvot edellä maahan. Pudotus sai minut puraisemaan kieleni irti. Äitini muistaa, että se roikkui ohuen suikaleen varassa. Hän ei tahtonut koskea siihen, koska se olisi irronnut kokonaan. Hänen mukaansa verta tuli paljon... Minut vietiin kiireellä leikkaukseen ja kieleni ommeltiin paikoilleen. Sain syödä pelkkiä keittoja kuukausien ajan."

EMILY

 

Arpi: Pystysuora arpi takaraivosta pitkälle selkään, useita pienempiä vaakasuoria arpia selässä.

"Olin matkustajana rattijuopon aiheuttamassa onnettomuudessa lähes kaksi vuotta sitten. Auto, jossa olin, meni vauhdissa kolme kertaa ympäri. Nämä arvet ovat tulleet särkyneistä laseista ja kahdesta leikkauksesta, joita tarvitsin.

Kun ensimmäisiä kertoja aloin taas käydä ulkona, yritin piilottaa arpiani, mutta se oli vaikeaa; olihan niitä joka puolella. En voi sanoa pitäneeni niistä. Nykyään rakastan arpiani; ne muistuttavat, että olen taistelija ja selviytyjä. Alun perin minulle sanottiin, etten tulisi enää koskaan kävelemään, joten fakta siitä, että olen elossa, on todellakin onni.

Pääset katsomaan kuvat Christinan, Lynen, Emilyn ja muiden naisten arvista täältä.

Lähde: Refinery29Sairastaako läheisesi syöpää? Sairaus tekee usein herkäksi. Älä sano hänelle näitä asioita.

Kilpailut

Uusimmat