Kuuman naisen ulkoasu selvitettiin - yllättävät asiat viehättävät miehiä

18.03.2015 18:52 - Eeva Rajala

Nainen on kuuma flanellipyjamassakin, jos hän on Se Oikea.

Usein ajatellaan, että pitsiset alusvaatteet, tiukat t-paidat ja korkeat stilettikorot tuovat naiselle miesten kaipaamaan seksikkyyttä. Men's Health-lehden haastatteluiden mukaan totuus on kuitenkin se, että usein miehet pitävät enemmän tavallisista asioista. Joskus arkiset vaatteet ovat miesten mielestä kuumempia kuin mitkään muut. Lehti listasi, millaisia vaatteita ja asusteita miehet haluaisivat mieluiten nähdä naisten yllä.

Flanellipyjama

Flanellipyjama ei tule heti mieleen, kun ajatellaan seksikkäimpiä asuja. Ne ovat kuitenkin miesten mieleen. Pyjama näyttää aina isolta, vaikka olisi kokolapun mukaan sopiva. Pyjaman ei kuuluisi olla seksikäs, mutta miesten mukaan se on. Pyjamat kertoivat seksikkyyden käänteisestä psykologiasta. Kun nainen pukeutuu flanellipyjamaan, hän samalla tiedottaa, ettei häntä kiinnosta muiden mielipiteet.

Vanha t-paita

Jos vanhoissa t-paidoissa on sellaista taikaa, mitä uusissa ei ole. Plussana on vielä, jos t-paita on ratkennut jostain tai kainaloon on käytön vuoksi hankautunut reikä.

Tavalliset pikkuhousut

Ennen vanhaan naiset käyttivät pikkuhousuja, jotka peittivät pakarat. Niitä kutsutaan tavallisiksi pikkuhousuiksi. Nainen, joka ei halua heti esitellä pakaroitaan, on miesten mukaan kuumaa kamaa. Vähemmän on enemmän tässäkin tilanteessa.

Silmälasit

Silmälasit viestivät älykkyydestä, vaikkakin viesti olisi vain väärentymä. Miehet pitävät älykkäitä naisia kuumina. Silmälasit synnyttävät miehen päässä myös kasan kutkuttavia kysymyksiä: Onko hän nörtti, jonka pitää päästä joskus vapaalle? Onko hän älykkö, joka haluaa joskus vapaata aivojensa sisällöstä? Jos Clark Kentistä tuli Teräsmies riisuttuaan lasinsa, mikä naisesta kuoriutuukaan?

Valkoinen toppi, mustat rintaliivit

On väärä uskomus, että valkoiset topin kanssa pitäisi käyttää valkoisia tai ihonvärisiä rintaliivejä - ainakin, mitä miesten mielipiteeseen tulee. Miesten mukaan naisten kuuluisi kuitenkin ottaa mallia enemmän esimerkiksi Gwen Stefanilta, joka näyttävästi esittelee myös rintaliivejään valkoisen topin alta. Erityisesti mustien rintaliivien ja valkoisen topin yhdistelmä on miesten mieleen. Miehet pitävät tätä yhdistelmää merkkinä naisen kapinasta ja boheemihengestä.

Treeniliivit

Siinä, missä tavalliset rintaliivit voivat tehdä rinnoista näyttävämmän ja jopa isomman näköiset, treeniliivit tuntuvat pienentävän rintoja ja laittavan ne myös lysyyn. Miesten mukaan on kuitenkin yllättävän seksikästä, kun muuten näyttävät rinnat laitetaan eristyksiin treeniliivin alle.

Suttuinen nuttura

Monet naiset käyttävät paljon enemmän aikaa hiustensa laittoon kuin kuvitellaan. Kampauksella yritetään yleensä kertoa, kuinka huoleton ja vapaa nainen on. Nainen haluaa miesten kuvittelevan, että nainen vain nousi sängystä ja laittoi hiuksensa nopeasti kiinni. Kuvitelma on täysin väärä, mutta toimii miehille - esimerkiksi suttuisen nutturan muodossa.

Miehen bokserit

Mies haluaa nähdä omat bokserinsa naisen päällä. Syy on selvä: bokserit ovat koskeneet miehen sukuelintä ja koskevat nyt naisen privaattipaikkoja. Tilanne ei nyt ihan seksistä mene, mutta se riittää miehelle hetkeksi.

Miehen veryttelyhousut

Veryttelyhousut ovat pehmeät, rennot ja helposti riisuttavissa. Plussaa on, jos veryttelyhousujen sivussa on jokin teksti. Verkkarit voivat olla melko tyylittömät, mutta naisen ohittava mies aivan varmasti katsoo taakseen.

Ei meikkiä

Saattaa olla niin, että naiset käyttävät meikkiä toisten naisten, ei miesten, takia. Monesti mies voi tokaista naiselle, miksi tämä tarvitsee peittää kasvonsa ihmeellisten tököttien alle. Miehet pitävät kyllä huolitellustakin naisesta, mutta meikin käytössä pitäisi muistaa kohtuus. Luonnollinen meikki tai meikittömyys on parasta.

Lenkkitossut

Miesten mukaan tätä ei tarvitse selittää kuin kolmella sanalla: poikatytöt ovat seksikkäitä.

Miesystävän farkut

Aina ei ole niin, että ylisuuret farkut kuuluisivat oikeasti miesystävälle. Vaatekaupat ovat pullollaan poikaystäväfarkkuja, joita naiset voivat ostaa omaan käyttöönsä. Mielikuvassa on kuitenkin jotain hyvin seksikästä. Miehen aivot prosessoivat kaikkea sitä, mikä voisi johtaa siihen, että nainen päätyy miehen farkkuihin.

Joogapöksyt

Joogahousuissa naisen oikeat muodot saavat puhua puolestaan. Voi vain kuvitella, mitä kaikkea miehen päässä liikkuu hänen nähdessään naisen joogapöksyissä.

Lähde: Men's HealthOnko sinulla harrastuksia, jotka ovat muista seksikkäitä? Tarkista se täältä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat